Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Jungle Folk Liv Long-sleeved Ruffle Dress Checkered

1.599,00kr.

by Jungle Folk

Vælg størrelse: XSSML
Ternet kjole med den smukkeste farvesammensætning

 

Maxikjole i  100% økologisk bomuld i  blød flannel kvalitet. Behagelig kjole til at danse ind i den koldere årstid med. Den er lavet af superblød økologisk bomuld, oversize pasform og med uundværlige lommer skjult i siden. kjolen har små detaljer på bagsiden med knap lavet af corosonød og snor i taljen som du kan snøre ind og markere taljen som du ønsker.

 

Materiale: 100% Økologisk GOTS-certificeret

Pasform: Oversize. vælg evt. størrelse mindre end du plejer

 

Kjolen  syet i Arcozelo, Portugal af Waral*. Stoffet er lavet af 100% økologisk bomuld Flanell (GOTS & Fair Trade) fra Somelos, Portugal.

Lidt om Jungle folk:

Missionen hos Jungle Folk er at skabe sociale forandringer gennem gode arbejdsforhold  ikke bistand.

Jungle Folk arbejder direkte med alle håndværker, med inddragelse i processen med at udvikle kollektion. Jungle Folk ønsker at skabe langvarig forandring ved at investere i mennesker.

På designsiden udvikler Jungle Folk tidløse stykker med finish af høj kvalitet for at bringe garderobefavoritter til vores kunder. Vi arbejder kun med økologiske, certificerede eller genbrugsmaterialer, der holder og har et positivt miljøaftryk.

Se hele udvalget fra Jungle Folk her

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Certifications: Fairtrade, GOTS

Fairtrade

Fairtrade er en international certificering, der arbejder for at forbedre arbejds- og levevilkår for bønder gennem handel. Ligesom ved Fairtrade-certificerede fødevare gælder det for Fairtrade-bomuld, at bønderne er garanteret en fast pris for deres bomuld som ikke svinger afhængigt af svingninger i det globale marked, og at denne pris giver dem en løn, de kan leve af. Udover den stabile løn, tjener bønderne en bonus som de kan bruge til forbedring af dykningsmetoder, eller til skole og sygehus i lokalområdet. Fairtrade-certificeret bomuld kan stamme fra Asien, Afrika og Syd- og Mellemamerika, og kontrollen med overholdelse af Fairtrade forholdene, udføres af den uafhængige virksomhed FLOCERT. Hvilken forskel gør Fairtrade? • Fast pris for varerne • Længerevarende samarbejder mellem bønder og forhandlere • Gode arbejdsvilkår og medindflydelse • Producenternes børn sikres skolegang • Leveløn plus kollektiv bonus Læs mere her: http://www.fairtrade-maerket.dk/ https://www.flocert.net/

GOTS

GOTS står for global organic textile standart, og er den mest omfattende og udbredte økologicertificering indenfor naturlige fibre så som bomuld, hør og uld. Certificeringen indbefatter miljøvenlig dyrkning og forarbejdning fra plante eller dyr til endeligt stykke tøj. Certificeringen dækker overordnet tre områder: 1) økologisk dyrkning uden brug af pesticider og kunstgødning, 2) skånsom indfarvning og forarbejdning uden kemikalier mistænkt for at være sundhedsskadelige og hormonforstyrrende, og 3) sikre, sunde og fair arbejdsforhold (iht. ILO) for alle der arbejder med økologiske materialer herunder også systuerne. Hvilken forskel gør GOTS? • Minimum er 70% økologisk • Ingen brug af pesticider ved dyrkning • Ingen brug af sundhedsskadelig kemi • giver garanti for sikre og sunde løn • Sikrer lys- og vaskefasthed og krymp

Hvor er det lavet?

Kjolen  syet i Arcozelo, Portugal af Waral*. Stoffet er lavet af 100% økologisk bomuld Flanell (GOTS & Fair Trade) fra Somelos, Portugal.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.