Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Jungle Folk – Reversible Cardigan Tosca Cloudy Blue

1.899,00kr.

by Jungle Folk

Vælg størrelse: XSSML
Dejlig varm cardigan i 100% Babyalpaka uld fra Peru

 

Superbløde vendbare cardigan med tulipanformede ærmer. Cardiganen er lavet af  alpakauld og knapperne er lavet af genbrugspapir og harpiks. Babyalpaka er den fineste og mest  bløde inderste ulf fra alpakaen, så bare rolig det er ikke ulden fra små “baby” alpakaer.  Cardiganen har en lidt cropped pasform og god vidde, det gør den ekstra velegnet at style sammen med kjoler og bukser med lidt høj talje. Den lyseblåfarve lyser op på grå dage og er utrolig smuk at kombinerer med brune og grønne nuancer.

En god uldstrik kan holde mange mange år. Vask den sjældent og lufttør i stedet og når den skal vaskes anbefaler vi vask på uldprogram 20 grader med lav centrifugering, hvor du efterfølgende presser vandet ud i et håndklæde .

 

Materiale: 100% Babyalpaka uld

Pasform: True to size, cropped og bred

 

Vendbar cardigan

Beskåret længde

Rund rund halsudskæring

Tulipan ærmer

 

Cardiganen er strikket i Lima, Peru af L.Paulet*. Fiberen er 100% baby alpaca uld fra Incatops, Peru. Leverandører får hyppigt besøg af Jungle Folk Team.

 

Jungle Folk opstod fra ideen om at tilbyde høj kvalitet, tidløst og bæredygtigt tøj til kvinder. Jungle Folk skaber klassiske styles, der kan bæres og kombineres på forskellige måder til enhver lejlighed.

Mærket blev født under en rejse gennem Latinamerika, inspireret af smukke landskaber og folks viden om ældgamle teknikker. Designeren Pauline Treis begyndte at udvikle brandet med et fællesskab af by- og landhåndværkere i 2013. Arbejdet med Jungle Folk gør det muligt for håndværkere at arbejde bæredygtigt, øger deres indkomst og forbedrer deres færdigheder. Jungle Folk bruger kun bæredygtige og certificerede materialer som økologisk bomuld, hør, silke og uld til tøjet og genbrugte og naturlige materialer til tilbehør.

Se hele udvalget fra Jungle Folk her

Materialer: Alpaka

Alpaka

Alpaka er afklippet hår fra alpakaen, som tilhører kamelfamilien. Alpaka er lettere, blødere og varmere end fåreuld og mere slidstærkt end kashmiruld. Alpakauld indeholder ikke lanolin og kan derfor være godt til allergikere. 

Hvor er det lavet?

Cardiganen er strikket i Lima, Peru af L.Paulet*. Fiberen er 100% baby alpaca uld fra Incatops, Peru.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.