Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Kartotek vægkalender Familiekalender 2024 / Line Jensen x kartotek

225,00kr.

by Kartotek

5 på lager

Familiekalenderen, der bliver revet væk hvert år, er tilbage! Et skønt samarbejde mellem Kartotek Copenhagen og Line Jensen, som illustrerer hverdagslivet i en travl børnefamilie. Hver måned sin illustration – og små finurlige hints på de vigtigste datoer.

Line Jensen er illustrator. Hun har fået en stor følgerskare på Instagram ved at tegne hverdagssituationer, der afspejler livet som kvinde, selvstændig og mor til tre i en befriende selvironisk streg. Hendes tegninger har fået plads i den stramme kalendergrafik fra Kartotek Copenhagens klassiske vægkalender.

  • 29,5 cm x 43,5 cm
  • 12 ark med månedlig overblik
  • Trykt i Europa på svensk papir

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.