Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Kintobe – MILES Misty Violet – Taske

699,00kr.

by Kintobe

8 på lager

Miles – den praktiske, lette og alligevel lækre taske fra Kintobe i flot misty violet

 

Kintobe – MILES Misty Violet – Taske. Klar til forår og masser af ture ud i det blå. Miles er en crossbody messenger bag, en af de mest populære hos Kintobe, fordi den bare er super praktisk og nem at have med at gøre. Og så har den lige lidt mere plads end så mange andre små tasker. Så helt så lille er den alligevel ikke, for du kan nemt have en flaske vand med dig, en iPad mini og meget mere. Det er nemt at holde styr på dine ting med 5 lommer alt i alt og tasken åbner godt op. Og så er den helt og aldeles vandtæt i genanvendt nylon med tapede sømme.

 

Kintobe – MILES Misty Violet – Taske:

 

Farve: Misty Violet

UNISEX design

Mål: 26 x 19 x 9 cm

Rummer 4,4 liter

Taske med 3 indre lommer og 2 ydre

Justerbar rem

Fremstillet i 100% MIPAN® RegenTM recycled nylon

Medfølgende dele i 100% recycled polyester: for, strop, lynlås-stropper, labels, kantbånd og tråd

Vandafvisende coating

Varmeforseglede vandtætte lynlåse

Designet i DK, fremstillet i Vietnam

 

Jo, du får masser af plads med Miles tasken fra Kintobe, selvom den ikke fylder så forfærdeligt meget. Den er fremstillet af genanvendte plastikflasker og affald fra havene. Og hvor er det bare dejligt, at affald kan blive til nyt. Dejlig måde at komme af med det på og dejligt at spare nye ressourcer, så vi hepper på cirkularitet. Tasken har to ydre lommer og tre indre og den er helt og aldeles vandtæt, hvilket kan være ganske praktisk, når man bor i et land som Danmark. Det er en slidstærk og holdbar taske, der næsten intet vejer, hvilket også er et plus. Remmen kan justeres i længden, så tasken ‘sidder’ bedst muligt på dig.

 

Carry Kindness med en flot og praktisk taske i genanvendt materialer

 

Kintobe er et dansk taskemærke, der siden 2019 har fremstillet tasker i genanvendte materialer. De to grundlæggere, Anne og Michael, oplever en mere og mere polariseret verden og selvom valget faldt på tasker, så ser de det som deres måde at bidrage bare en lille smule med at bringe os mennesker tættere på hinanden. Deres tasker skal nemlig være en opfordring til at få os ud ad døren og møde hinanden. Med venlighed og åbenhed. Derfor kalder de deres tasker Carry Kindness. Også mod moder jord, hvor de for deres del har valgt udelukkende at bruge genanvendte (recycled) materialer i bestræbelse på at fremstille en bæredygtig taske. Så bæredygtig som muligt. Gennem cirkularitet og ved ikke at trække på jordens ressourcer, men bruge allerede eksisterende affald.

 

Se hele vores udvalg af skønne tasker i genanvendt nylon og polyester her fra Kintobe

Materialer: Genanvendt materiale

Genanvendt materiale

Genanvendte materialer er ofte en kombination af genanvendt og nyt for at sikre en holdbar kvalitet, og kan være af både naturlige fibre som eksempelvis uld og bomuld eller syntetisk som polyester og nylon. Det genanvendte materiale kan både være rester fra fabrikker, eller kasseret tøj fra forbrugere. Ved syntetiske materialer kan det være plastaffald der flyder i naturen. Ved at genanvende materialer spares der samlet set både på vand, kemi, og energi, og det hjælper til at minimere deponering af tøj som affald i naturen. Processen med genanvendelse kan både være en kemisk og mekanisk proces hvor det gamle bliver omdannet til nyt, og hvis tøjet er sorteret i farve kan processen med indfarvning springes over.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.

Vores anbefalinger