Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Kintobe – Nico Space Blue – Taske

599,00kr.

by Kintobe

7 på lager

Ønsker du dig en super praktisk lille letvægtstaske, der er regntæt, flot og kan bruges af alle, så er Nico tasken svaret. Fremstillet af plast og affald

 

Kintobe – Nico Space Blue – Taske. En herlig farve til forår og sommer – og året rundt, hvis du vil have lidt lys i mørket også. En fænomenal taske, hvad angår lethed, det praktiske, vandtæthed og ja, der er snart ikke det, en Kintobe taske ikke kan klare og samtidig se godt ud, når du har den med dig. For en Kintobe taske er bare praktisk og super dejlig at bruge. Da mærket hylder mangfoldigheden, er Nico tasken selvfølgelig også designet til at kunne bruges af alle uanset køn og pronomen i lighed med de øvrige tasker fra det danske mærke. Og så er det en taske, der er nem i brug, da den åbner godt op og du har et godt overblik og kan fordele dine ting bedst muligt. Og så er der materialevalget, som du kan læse meget mere om nedenfor.

 

Kintobe – Nico Space Blue – Taske:

 

Farve: Space Blue

Mål: 18 x 20 x 6 cm

Kan rumme 2 liter

UNISEX design

Taske med 1 hovedrum, stor ydre lomme og indre lynlåslomme

Justerbar rem

Fremstillet i 100% MIPAN® RegenTM recycled nylon

Medfølgende dele i 100% recycled polyester: for, strop, lynlås-stropper, labels, kantbånd og tråd

Vandafvisende coating

Varmeforseglede vandtætte lynlåse

Designet i DK, fremstillet i Vietnam

 

Nico tasken fra Kintobe giver dig 2 liter at gøre godt med i taskeform. Nok til at du kan få dine gode ting med på farten. På en overskuelig og let måde, for alle Kintobe tasker er dejligt lette, så du ikke skal slæbe på ekstra vægt. De er alle i praktiske designs med et urbant look og så er de designet til at kunne bruges af alle. Du kan justere længden på remmen og du får et praktisk indre med en enkelt lynlåslomme og desuden en lidt større ydre lomme også med lynlås. Tasken er regntæt, faktisk helt og aldeles. Også et plus.

 

Køb en flot taske fra Kintobe og støt deres vision om en bedre verden

 

Hos Kintobe får plastikflasker og affald fra havene nyt liv, når de forvandles til skønne tasker. Og et er i hvert fald sikkert, det er tasker, der kan gøre meget mere gavn end som affald. Praktiske og lette designs, der kan bruges af alle. Og tasker, der er skabt til at holde i lang tid. Skabt for at minde os alle sammen om, at vi skal ud og møde hinanden med åbenhed og venlighed både mod vores hjem, moder jord, og hinanden. I mangfoldighed med mange farver og venlighed, der ikke misbruger vores klode og hinanden. Åbenhed over for andre holdninger, mennesker og måder at gøre tingene på. Det er missionen hos Kintobe og deres bidrag til det er tasker, der gør det nemt at komme afsted. Med sine vigtigste ting ved hånden.

 

Se flere skønne tasker fremstillet i genanvendt nylon og polyester fra affald her fra Kintobe

Materialer: Genanvendt materiale

Genanvendt materiale

Genanvendte materialer er ofte en kombination af genanvendt og nyt for at sikre en holdbar kvalitet, og kan være af både naturlige fibre som eksempelvis uld og bomuld eller syntetisk som polyester og nylon. Det genanvendte materiale kan både være rester fra fabrikker, eller kasseret tøj fra forbrugere. Ved syntetiske materialer kan det være plastaffald der flyder i naturen. Ved at genanvende materialer spares der samlet set både på vand, kemi, og energi, og det hjælper til at minimere deponering af tøj som affald i naturen. Processen med genanvendelse kan både være en kemisk og mekanisk proces hvor det gamle bliver omdannet til nyt, og hvis tøjet er sorteret i farve kan processen med indfarvning springes over.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.

Vores anbefalinger