Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Kintobe taske – MILES soft rose

699,00kr.

by Kintobe

1 på lager

Skønneste lyserøde taske i vandtæt letvægtsmateriale fra Kintobe, der gør den yderst praktisk

 

Kintobe taske – MILES soft rose – En skøn og rummelig skuldertaske perfekt til dine vigtigste sager plus lidt ekstra. Skulle du tage tasken med dig på en varm sommerdag, er den feks stor nok til også at rumme en vandflaske sammen med dine øvrige ting. Tasken har et dejligt stort rum med hele 3 mindre indre lommer, den ene med lynlås. På taskens forside finder du to dejlige lommer, der klæder taskens design med trykknap på den ene og den sorte vandtætte lynlås, der går igen foroven på tasken. En handy taske, der er vandtæt, praktisk og smart med justerbar skulderrem. Designet, så alle kan bruge den og få glæde af det gode overblik og bare en dejlig taske.

 

Kintobe taske – MILES soft rose:

 

Farve: Soft rose

UNISEX design

Mål: 26 x 19 x 9 cm

Rummer 4,4 liter

Taske med 3 indre lommer og 2 ydre

Justerbar rem

Fremstillet i 100% MIPAN® RegenTM recycled nylon

Medfølgende dele i 100% recycled polyester: for, strop, lynlås-stropper, labels, kantbånd og tråd

Vandafvisende coating

Varmeforseglede vandtætte lynlåse

Designet i DK, fremstillet i Vietnam

 

Tasker i unisex design og holdbare genanvendte materialer kendetegner danske Kintobe

 

Hos danske Kintobe finder du tasker i mange størrelser til mage gørelser. Miles er en af de mindre skuldertasker, der dog er stor nok til, at du kan have alt med dig, når det gælder dagligdags gøremål. Den er fremstillet i genanvendt nylon og genanvendt polyester, som alle taskerne hos Kintobe. Generelt er vi ikke fan af polyester hos Langsamt, i hvert fald ikke i vores tøj – men som taske, må vi indrømme, at det er ganske praktisk og godt brugt. For det vejer ingen ting og det er regntæt.

 

Se vores udvalg af store og små tasker her fra Kintobe tasker

Materialer: Genanvendt materiale

Genanvendt materiale

Genanvendte materialer er ofte en kombination af genanvendt og nyt for at sikre en holdbar kvalitet, og kan være af både naturlige fibre som eksempelvis uld og bomuld eller syntetisk som polyester og nylon. Det genanvendte materiale kan både være rester fra fabrikker, eller kasseret tøj fra forbrugere. Ved syntetiske materialer kan det være plastaffald der flyder i naturen. Ved at genanvende materialer spares der samlet set både på vand, kemi, og energi, og det hjælper til at minimere deponering af tøj som affald i naturen. Processen med genanvendelse kan både være en kemisk og mekanisk proces hvor det gamle bliver omdannet til nyt, og hvis tøjet er sorteret i farve kan processen med indfarvning springes over.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.