Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Kintobe Taske Passion Powerful Black

1.499,00kr.

by Kintobe

3 på lager

Stor og rummelig taske, der kan bruges til alt fra hverdag til rejse fra Kintobe

 

Kintobe Taske Passion Powerful Black. PASSION er en rummelig taske og den største hos Kintobe. En fantastisk taske, der har masser af plads, men alligevel næsten intet vejer i sig selv, så den behøver ikke at være tungere, end det, du putter i den. Passion tasken er også fantastisk, fordi den både fungerer som hverdagstaske, til weekendture og til mindre rejser. Du kan selvfølgelig også bruge den til sport eller yoga og uanset hvad, er den bare praktisk og dejlig overskuelig – den åbner nemlig godt op. Kintobe Passion tasken har en computerlomme, lynlåslomme samt to rummelige frontlommer. Og så er den vandafvisende, stort set helt regntæt. Som alle andre Kintobe tasker er den naturligvis UNISEX.

Kintobe Taske Passion Powerful Black:

 

Stor totebag i Unisex design

Hanke + aftagelig, justerbar skulderrem

Størrelse: 46 cm x 34 cm x 18 cm

Liter: 28,2 liter

Materialer: 100% genbrugsnylon, 100% genanvendt polyester

Vandafvisende coating

YKK lynlås

Designet i DK, fremstillet i Vietnam

 

Tasker, der kommer af en mission om ikke at overforbruge af jordens ressourcer

 

Mangler du plads i din taske, så fortvivl ikke længere, det har Passion tasken fra Kintobe masser af. Og selvom den er stor, så vejer den intet og er yderst handy, så du kan sagtens bruge den i din hverdag, såvel som til et hav af andre ting, deriblandt turen til havet 🙂

Kintobe er et dansk mærke, der som en af grundpillerne for deres mærke er, at forsøge at være så miljøvenlige som muligt i deres produktion. Derfor er valget faldet på genanvendte materialer. Genanvendt polyester og genanvendt nylon. På den måde bruger de ikke af jordens ressourcer, men genanvender diverse affald, der allerede eksisterer og som vi desværre har alt for meget af. Deres produktion i Vietnam er under ordentlige forhold og taskerne, der kommer ud af det, er helt eminente.

 

Find flere tasker, rygsække og computer sleeves her fra danske Kintobe

Materialer: Genanvendt materiale

Genanvendt materiale

Genanvendte materialer er ofte en kombination af genanvendt og nyt for at sikre en holdbar kvalitet, og kan være af både naturlige fibre som eksempelvis uld og bomuld eller syntetisk som polyester og nylon. Det genanvendte materiale kan både være rester fra fabrikker, eller kasseret tøj fra forbrugere. Ved syntetiske materialer kan det være plastaffald der flyder i naturen. Ved at genanvende materialer spares der samlet set både på vand, kemi, og energi, og det hjælper til at minimere deponering af tøj som affald i naturen. Processen med genanvendelse kan både være en kemisk og mekanisk proces hvor det gamle bliver omdannet til nyt, og hvis tøjet er sorteret i farve kan processen med indfarvning springes over.

Hvor er det lavet?

Læs om kintobes produktion her: ntobe.com/pages/production

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.