Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Tilbud

KIRSTINE CARDIGAN GINGER

599,00kr.

by Underprotection

Vælg størrelse: XSSMLXL

Kirstine cardigan i cremefarvet er lavet i 100% økologisk bomuld. Strikken er af blød og struktureret kvalitet. Cardiganen har en afslappet pasform, let vide ærmer og v-hals.

 

Pasform: Relaxed fit

Materiale: 100% økologisk bomuld

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Hvor er det lavet?

Dette produkt er produceret i Bulgarien og godkendt vegansk af PETA. Garnet er både Oeko-Tex og GOTS-certificeret. Læs mere om vores bæredygtige værdier her.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.