Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Klaus Samsøe Kvadrat jakke blåternet

1.790,00kr.

by Klaus Samsøe

Vælg størrelse: SM
Klaus Samsøe Kvadrat jakke blåternet

 

Klaus Samsøe Kvadrat jakke blåternet – super fin og unisex jakke eller det, man kalder overshirt. For du kan bruge den skønne stribede sag både som jakke udendørs (er ikke foret og ikke rigtig varm, selvom den er i kraftig vævet uld). Og du kan bruge den indendørs som blazer eller kraftig skjorte. Gerne åben og over noget andet.

 

Jakken er i en kraftig vævet kvalitet af møbelstof fra danske Garant (mere om det nedenfor). Garant er både kendt for deres flotte farer og designs, men også for deres uopslidelige og fantastiske kvalitet. Så jakken her, eller overshirten, kan holde uendeligt og er ikke til at slide op. Den er designet helt enkelt og klassisk med lange ærmer, flip og knapper og en enkelt brystlomme. I smukke nistrede striber i rød og blålilla.

 

 

Klaus Samsøe Kvadrat jakke blåternet:

 

Pasform: Straight fit – UNISEX

Materiale: 90% uld, 8% nylon, 2% polyester

Farve: Rød og blålilla striber/nistret

Følger herrestørrelser

Gennemknappet

En enkelt brystlomme

Flip

Lange ærmer

Stoffet er deadstock møbelstof fra danske Kvadrat

Designet i Danmark, fremstillet i Danmark

Vask: KUN RENS!

 

Klaus Samsøe er et spændende bekendtskab synes vi hos Langsamt. De fleste danskere kender nok Samsøe & Samsøe, så navnet klinger nok ikke fremmed? Og ja, det var Klaus Samsøe, der stiftede Samsøe & Samsøe sammen med sin bror. Og allerede dengang arbejdede han med overskuds-materialer, selvom der ikke var nogen, der rigtig forstod kvaliteten af det og meningen bag. Det gjorde han imidlertid selv, så han er blevet ved, omend han også har måttet sande, at han er bedst i mindre sammenhæng og derfor er han i dag sig selv. Men bæredygtighed og cirkularitet hænger ved og har gjort det i hele hans kunstneriske og designmæssige karriere siden 1985.

 

Det bæredygtige og cirkulære aspekt kommer flot til udtryk i denne fantastiske jakke, hvor overskuds-stof fra Kvadrat får liv i form af en jakke i stedet for et stykke udgået stof. Klaus Samsøe elsker at købe restvarer op, i kvalitet vel at mærke, og det er møbelstoffet fra Kvadrat. Stoffet er således fremstillet i Danmark og det er sendt videre fra Kvadrat til danske systuer, hvor Klaus Samsøes overshirts og jakker i ét er blevet til. Der findes ikke mange af slagsen, så vent ikke for længe, hvis du skal have en.

Materialer: Deadstock, Uld

Deadstock

Deadstock er ubrugt stof der ligger på lager, da det af forskellige årsager, på et tidspunkt er blevet produceret mere end der var brug for.  Stoffet kan være af forskellige kvaliteter, men med den fælles historie, at det er kasseret, og dermed ligger som en uudnyttet materiale ressource. 

Uld

Uld er afklippet hår fra pelsen af dyr eksempelvis får og geder. Uld har en række forskellige gode egenskaber. Først og fremmest er uld meget isolerende, så selv et tyndt lag kan holde en varm. Derudover indeholder uld naturligt fedtstoffet lanolin, som gør at fugt holdes ude, og at ulden bliver selvrensende, og derfor sjældent behøver at blive vasket.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.