Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Klitmoeller Collective Leonora Pant ocean lyocell

700,00kr.

by Klitmøller Collective

Vælg størrelse: XSSMLXL

Nok noget nær det ultimative par forårs- & sommerbukser fra Klitmøller Collective

 

Klitmoeller Collective Leonora Pant ocean lyocell. En model fra Klitmøller, som vi kender og elsker. Det er nemlig ikke første gang, bukserne Leonora er med i deres forårskollektion og heldigvis for det. For med Leonora Pant får du et par skønne, ultra bløde og vildt behagelige bukser. De er nemlig i en flowy lyocell med elastisk talje, der sidder behageligt uden at stramme, de har lommer og så har de brede ben med stumpet længde, der næsten gør dem til et par kassebukser over i buksenederdel. Kvaliteten minder om sandvasket silke, så hvad kan man andet end at blive blød i knæene – og hurtigt også blød på benene, så snart, man får bukserne på. Så er der noget ved forår og sommer.

 

Klitmoeller Collective Leonora Pant ocean lyocell:

 

Farve: Ocean

Løse ben

3/4 længde

Elastisk talje

Lommer

100% lyocell

Designet i Danmark – fremstillet i Portugal

Vask: 30º

 

 

Klitmøller Collective står for bløde, naturlige kvaliteter og tøj fremstillet fair og ordentligt

 

Et par skønne, skønne bukser fra Klitmøller, som vi holder rigtig meget af hos Langsamt. Lige som vi holder af mærker, der ikke er bange for at gentage populære produkter og tøj, der fungerer. Det gør bukserne her, og derfor er det ikke første gang, du finder dem hos Klitmøller Collective og hos Langsamt. De er intet mindre end vidunderlige i det løse kasse-fit med lommer og elastik, der giver dig masser af behagelige sommerdage. Og så kan de endda også styles til en mere uformel sommerfest med højere hæle og noget flot accessory, evt tilsat røde læber.

 

Klitmøller Collective er et dansk brand, der ikke overraskende kommer fra nordjyske Klitmøller. Her er natur og hav deres nærmeste nabo og naturlige materialer fremstillet ansvarligt er deres valg til deres tøj. Til Leonora bukserne har de valgt en fantastisk kvalitet i lyocell, der mest af alt føles som sandvasket silke og du derfor kan glæde dig ekstra meget til at trække i. Udvundet af træ (feks eukaluptys, eg og birk) og forarbejdet uden gift i naturen til noget af det blødeste, du kan forestille dig.

 

Se mere tøj i lyocell og andre skønne naturlige kvaliteter her fra Klitmøller Collective

Materialer: Lyocell

Lyocell

Lyocell er et materiale der stammer fra træ, og sammen med blandt andet modal og viskose et tekstil der hører ind under fællesbetegnelsen regenererede materialer. At Lyocell er regenereret betyder at naturmaterialet træ brydes ned til sin mindste byggeblok cellulose, og herfra genopbygget til nye fibre, som der kan laves stof af.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.