Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Klitmøller Collective Marna Jumpsuit lilac lyocell

1.300,00kr.

by Klitmøller Collective

Vælg størrelse: XSSMLXL

Kan du lide jumpsuits og buksedragter? Så gør Klitmøllers løse, lette, silkebløde glad og giver masser af velbehag

 

Klitmøller Collective Marna Jumpsuit lilac lyocell. Kan du lide en smuk lys syrenfarve også kaldet lilac, så kan du glæde dig til Klitmøller Collectives dejlige jumpsuit. Den er nemlig i præcis den dejlige farve, der oser af forår, sol og sommer – og som tilmed er helt vidunderlig at have på. Det er nemlig en jumpsuit i blødeste lyocell i en fantastisk let, flowy og ultra behagelig kvalitet. En lækker jumpsuit eller buksedragt med korte ærmer, knapper ned foran og bindebånd, så du kan give buksedragten talje, hvis du ønsker. Og så er der de brede ben, der nok skal sørge for ventilation i sommervarmen. Og så er der selvfølgelig lommer! Skønneste jumpsuit, du kan glæde dig til. Måske en smule transparent og bedst med hudfarvet under.

 

Klitmøller Collective Marna Jumpsuit lilac lyocell:

 

Farve: Lilac

Løse ben

Korte ærmer

V-udskæring

Knapper ned foran

Bindebånd til taljen

Lommer

100% lyocell

Designet i Danmark – fremstillet i Portugal

Vask: 30º

 

 

Fra træ ansvarligt forarbejdet til tekstil og den skønneste jumpsuit fra Klitmøller Collective

 

Klitmøller Collective har designet og fremstillet deres jumpsuit Marna – og mere andet sommertøj – i en super blød og let lyocell-kvalitet. Lyocell, der også er ekstra genialt om sommeren, fordi det nærmest kan føles svalt på den gode måde. Klitmøller kommer fra Nordjylland, nærmere bestemt Klitmøller, som du nok har regnet ud, og de har vesterhavet som nabo og den skønne nordjyske natur. Det er en af grundene til, at naturen betyder så meget for dem, så de også tænker natur og miljø ind, når det kommer til tøjproduktion. Og du finder udelukkende naturlige materialer hos Klitmøller.

 

Lyocell er også et 100% naturligt tekstil. Det bliver lavet af enten eukalyptus, birk eller eg, der laves til cellulose og videre til tråd og tekstil. Omdannelsen til tekstil sker i lukket kredsløb, hvor der ikke udledes skidt kemi i naturen. Her er det en vævet kvalitet, ultra blød og lidt med et feel som sandvasket silke.

 

Se mere dejligt tøj til kvinder her fra Klitmøller Collective

Materialer: Lyocell

Lyocell

Lyocell er et materiale der stammer fra træ, og sammen med blandt andet modal og viskose et tekstil der hører ind under fællesbetegnelsen regenererede materialer. At Lyocell er regenereret betyder at naturmaterialet træ brydes ned til sin mindste byggeblok cellulose, og herfra genopbygget til nye fibre, som der kan laves stof af.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.