Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Tilbud

Klitmøller Collective Rosemarie Knit Cardigan Olive

800,00kr.

by Klitmøller Collective

Vælg størrelse: XSSMLXL
Klitmøller Collective Rosemarie Knit Cardigan Olive

 

Klitmøller Collective Rosemarie Knit Cardigan Olive er en cardigan i blød og varm merinould. 100% let børstet merino uld, der er mulesing fri. Det er en åben cardigan uden knapper eller lynlås. Savner du at kunne lukke den, så brug en broche eller et bælte. Cardiganen Rosemarie fra Klitmøller Collective er rigtig god i længden for dig, der er kuldskær. Og for dig, der trænger til lidt ekstra lune og ekstra uld, når efteråret og vinter står for døren.

Farven på Klitmøller Collectives Rosemarie Cardigan hedder Olive. Den er nu nok noget mørkere i farven, end navnet indikerer. Faktisk er den ret så mørk og måske mere over i det flaskegrønne. Uanset navnet er den flot. Klitmøllers cardigan har høje ribkanter i bund og ærmer. Cardiganen har drop-down skuldre.

 

Klitmøller Collective Rosemarie Knit Cardigan Olive:

 

Pasform: Lidt løs uden at være oversized

Materiale: 100% børstet merino uld

Farve: Olive (måske nok mørkere end oliven)

Strikket i ret med lange ribkanter nederst

Drop-down-skuldre

Designet i Danmark, fremstillet i Portugal

Vask: Håndvask

 

Ja, du har gættet rigtigt, Klitmøller Collective er et tøjmærke, der kommer fra Klitmøller i Nordjylland. Og med naturen og ikke mindst Vesterhavet lige uden for døren, lader Klitmøller Collective sig inspirere til brugbart tøj alt efter årstid. Tøj, der skal være behageligt at have på og have gode funktioner. Derfor er uld med varmeregulerende egenskaber en fast ingrediens hos Klitmøller. Uld giver varme til når en kold vind blæser. Klitmøllers stil er mest til basisgarderoben og snit, der er klassiske og altid kan bruges.

Til deres Rosemarie Knit Cardigan har Klitmøller valgt en mulesing fri merinould, der er let børstet. Det gør den dejlig blød og behagelig. Strik fylder i det hele taget en stor del af Klitmøllers kollektion og det kan enten være i uld som her eller i økologisk bomuld. For du finder også rigtig meget økologisk tøj i deres kollektioner, både i form af strik, i jersey og vævede kvaliteter.

Vil du se mere fra det jyske mærke, så find Klitmøller Collective her

Materialer: Uld

Uld

Uld er afklippet hår fra pelsen af dyr eksempelvis får og geder. Uld har en række forskellige gode egenskaber. Først og fremmest er uld meget isolerende, så selv et tyndt lag kan holde en varm. Derudover indeholder uld naturligt fedtstoffet lanolin, som gør at fugt holdes ude, og at ulden bliver selvrensende, og derfor sjældent behøver at blive vasket.

Hvor er det lavet?

Portugal

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.