Altid fri fragt og ubegrænset returret.

Klitmøller Collective Thea Knit Dress – strikket kjole i Clay Red

1.200,00kr.

by Klitmøller Collective

Vælg størrelse: XSSMLXL
Klitmøller Collective Thea Knit Dress – strikket kjole i Clay Red.

 

Dagene bliver langsomt kortere og efterårets farver begynder at vise sin glød både ude og her i butikken. Klitmøller Collective Thea Knit Dress er en strikket kjole i smuk clay red – en farve, andre måske ville kalde vinrød. Uanset navn, matcher den efterår ligesom kvaliteten i 100% børstet merino uld.

Kan du lide at holde dig varm, så er en kjole som Thea Knit Dress en oplagt mulighed. Kjolen er løs i fittet, men holdes lidt til forneden med den høje ribkant, der går igen nederst på ærmet. Udskæringen er rund og Klitmøller Collective har valgt en kvalitet i 100% merinould, der er let børstet og altså både er åndbar, varm og samtidig varmeregulerende, som uld er.

 

Klitmøller Collective Thea Knit Dress i Clay Red:

 

Pasform: Lidt løs uden at være oversized

Materiale: 100% børstet merino uld

Farve: Clay Red

Strikket i ret med lange ribkanter nederst

Drop-down-skuldre

Rund udskæring

Designet i Danmark, fremstillet i Portugal

Vask: Håndvask

 

Jo, Klitmøller Collective Thea Knit Dress – kjolen strikket i clay red – er dejlig at hoppe i og det er en kjole, men i princippet kan du bare trække den over hovedet en hvilken som helst dag, du trænger til varme og om du så bruger den som kjole eller en lang og dejlig sweater over bukser, er sådan set lige meget. Den luner i hvert fald uanset hvad og kan styles på mange måder.

Klitmøller Collective er et dansk mærke med rødder i det danske Cold Haway, som Klitmøller og Thy-egnen populært også kaldes. Hos Klitmøller Collection, finder du økologisk tøj lige som en strik som denne er i mulesing uld. Hele deres kollektion er ansvarligt fremstillet.

Med strand, klitter og masser af natur lige uden for døren lader Klitmøller Collective sig inspirere til kollektioner af tøj, der er lige til at tage på og gå ud ad døren i. Alt efter årstid i økologisk bomuld i lækre bløde kvaliteter eller i mere uldne variationer, så du også kan holde varmen, som tilfældet er med kjolen Thea Knit Dress.

Dette efterår har vi lidt mere strik på hylderne fra Klitmøller Collective, som du kan finde her.

Materialer: Uld

Uld

Uld er afklippet hår fra pelsen af dyr eksempelvis får og geder. Uld har en række forskellige gode egenskaber. Først og fremmest er uld meget isolerende, så selv et tyndt lag kan holde en varm. Derudover indeholder uld naturligt fedtstoffet lanolin, som gør at fugt holdes ude, og at ulden bliver selvrensende, og derfor sjældent behøver at blive vasket.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.