Altid fri fragt og ubegrænset returret.

Klitmøller Collective Thyra økologisk sweater grey

1.100,00kr.

by Klitmøller Collective

Vælg størrelse: XSSMLXL
Klitmøller Collective Thyra økologisk sweater grey

 

Klitmøller Collectives Thyra Knit er en økologisk sweater, der er fintstrikket og blød. Tynd, let og lækker. Og så har Klitmøller Collective blandet den økologiske bomuld med 10% kashmir, hvilket giver en ekstra blød kvalitet. Det giver også en smule mere varme end ren bomuld og er du til lækre kvaliteter, kan du bestemt glæde dig til denne skønne sweater fra Klitmøller. Den er fin og tynd nok til også at kunne bruges som bluse.

Farven er fin lys grå på Thyra Knit fra Klitmøller Collective og modellen er sådan set rimeligt plain med lange ærmer og rund udskæring. For at det ikke skal være helt plain, har Thyra trøjen fået et fint strukturmønster over bryst og øvre ærme. Trøjen er en kortere og lige model med brede ribkanter.

 

Klitmøller Collective Thyra økologisk sweater grey:

 

Pasform: Kort og lige snit

Materiale: 90% økologisk bomuld, 10% kashmir

Farve: Pastel grey

Strukturmønster over bryst og ærme

Raglanærmer

Størrelsessvarende

Designet i Danmark, fremstillet i Portugal

Vask: 30°

Klitmøller Collective er et dansk mærke, der har adresse i det nordjyske, i Cold Hawai. Med den nogen gange mere barske vestjyske natur lige uden for døren, ved Klitmøller Collective, at tøj skal kunne bruges i al slags vejr. Thyra Knit er et godt eksempel i blød økologisk bomuld & kashmir, der fungerer i klædeskabet året rundt. Altid med en delikat blødhed og lune. På forårs- og sommerdage med åndbarhed og forkælelse.

Klitmøller Collective har valgt økologisk bomuld og kashmir for at give deres sweater Thyra et pift af luksus. Den økologiske bomuld har de valgt, fordi det som et naturligt valg for dem, er økologisk bomuld, de bruger. Det bruger mindre vand og nul pesticider og er et bedre valg af bomuld for dig, planeten og dem, der har lavet den.

Find mere økologisk tøj og andet godt her fra Klitmøller Collective

Materialer: Kashmir, Økologisk bomuld

Kashmir

Kashmir uld er afklippet hår fra pelsen af Kashmirgeden. Håret er utroligt fint og blødt, og derudover strækbar, slidstærk og varmeregulerende.

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Hvor er det lavet?

Portugal

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.