Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Klitmøller Gro Knit Dress – Moss Green

1.400,00kr.

by Klitmøller Collective

Vælg størrelse: XSSML
Varm efterårs/vinterkjole i ren uld fra danske Klitmøller
Klitmøller Gro Knit Dress – Moss Green er en lækker strikket kjole i dyb og mørk grøn farve. Kjolen har rullekrave, lange ærmer, sænkede skuldre, slids i siden og afsluttende ribkant nederst. Strikkjolen er ikke decideret oversize men har en løs pasform ved kroppen og lidt mere tætsiddende ved ærmerne, selvfølge helt uden at stramme. Kan du lide dine strikkjoler lidt oversize, kan du sagtens vælge en størrelse større end du plejer. Klitmøller Gro Knit Dress – Moss Green er en kjole der er perfekt til de kolde dage og de dage hvor du ikke kan overskue så meget sammensætning af tøj, men bare vil have det nemt og rart. Kjolen er elegant i al sin enkelthed og med en strik i 100% ren uld har du en kjole der også vil holde sig flot i mange år frem. Klitmøller er et dansk brand der ikke går på kompromis med deres naturlige og økologiske materialer og så producerer de med omtanke i Portugal
Detaljer

 

Pasform: Løs pasfrom. True to size

Materiale: 100% lammeuld (mulesing fri)

Længde til under knæet

Designet i Danmark, fremstillet i Portugal

Vask: Håndvask eller uldprogram

 

Vil du se mere strik, finder du Klitmøller Collective her

 

Klitmøller Collective designer tøj efter målet om at producere ting, der holder – i  nøje udvalgte kvalitetsmaterialer med en overordnet og gennemgående bæredygtig tilgang til materialer og produktion. Klitmøller Collective designer alt i Danmark og producerer i Portugal i nærheden af ​​Porto på mindre fabrikker, der ofte er familieejet og drevet.

Materialer: Uld

Uld

Uld er afklippet hår fra pelsen af dyr eksempelvis får og geder. Uld har en række forskellige gode egenskaber. Først og fremmest er uld meget isolerende, så selv et tyndt lag kan holde en varm. Derudover indeholder uld naturligt fedtstoffet lanolin, som gør at fugt holdes ude, og at ulden bliver selvrensende, og derfor sjældent behøver at blive vasket.

Hvor er det lavet?

Designet i Danmark - fremstillet i Portugal.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.