Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Kowtow Autumn Check Jumper – økologisk bomuld

1.650,00kr.

by Kowtow

Vælg størrelse: XSSML

Smuk fairtrade trøje til alle sæsoner i økologisk bomuld fra Kowtow

 

Kowtow Autumn Check Jumper – økologisk bomuld. En super lækker og flot bomuldssweater, der ikke er forbeholdt efteråret, selvom den hedder Autumn Check Jumper. Den er helårs og med i Kowtows forårskollektion og er bare en dejlig trøje, der altid kan bruges og altid giver lidt farve, kulør og stil til garderoben. Ternene er i smukke beige, syren, blå, army og cremefarvede nuancer og ærmerne har smukt puf ved håndleddet. Glæd dig!

 

Kowtow Autumn Check Jumper – økologisk bomuld:

 

Strikket bomulds-sweater i boxy fit

Farver: Creme, syren, blå, army, beige, sort

Jacquard strik

Let ‘dropped’ skuldre

100% økologisk bomuld

Fairtrade certificeret

Designet i New Zealand, fremstillet i Indien

Vask: 30º

STØRRELSESGUIDE: Lidt stor i størrelsen – dog ikke meget – og lidt kort i modellen

 

Kowtow – et brand fra New Zealand med værdierne i orden og de smukkeste designs

 

Kowtow er et mærke, du trygt kan vælge, hvis du er til flotte silhuetter, smukke mønstre og farver og ikke mindst en fair og ordentlig produktion i økologisk bomuld. Det er nemlig nogle af nøgleordene fra Kowtow, der kommer fra New Zealand og du vil glæde dig over at finde fair trade certifikatet i den indre label på denne smukke Kowtow trøje. Lige som i andet Kowtow tøj. Det varmer vores hjerter hos Langsamt lige som de flotte og lækre produkter, der kommer fra Kowtow, der har noget skulpturelt og kunstnerisk over sig, som vi er vilde med.

 

Se hele udvalget af økologisk og fairtrade tøj her fra Kowtow

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Certifications: Fairtrade, SA8000

Fairtrade

Fairtrade er en international certificering, der arbejder for at forbedre arbejds- og levevilkår for bønder gennem handel. Ligesom ved Fairtrade-certificerede fødevare gælder det for Fairtrade-bomuld, at bønderne er garanteret en fast pris for deres bomuld som ikke svinger afhængigt af svingninger i det globale marked, og at denne pris giver dem en løn, de kan leve af. Udover den stabile løn, tjener bønderne en bonus som de kan bruge til forbedring af dykningsmetoder, eller til skole og sygehus i lokalområdet. Fairtrade-certificeret bomuld kan stamme fra Asien, Afrika og Syd- og Mellemamerika, og kontrollen med overholdelse af Fairtrade forholdene, udføres af den uafhængige virksomhed FLOCERT. Hvilken forskel gør Fairtrade? • Fast pris for varerne • Længerevarende samarbejder mellem bønder og forhandlere • Gode arbejdsvilkår og medindflydelse • Producenternes børn sikres skolegang • Leveløn plus kollektiv bonus Læs mere her: http://www.fairtrade-maerket.dk/ https://www.flocert.net/

SA8000

SA8000 er den mest omfattende certificering af arbejdsforhold. Certificeringen sikrer sunde og sikre forhold, fair lønninger og medindflydelse for medarbejdere af designernes hoved- og underleverandører. Certificering af SA8000 indbefatter detaljeret materiale til at arbejde med - og dokumentere overholdelse af nationale og internationale love - og konventioner indenfor arbejdsmarkedsområdet (ILO og menneskerettigheder). For at sikre standarten bliver overholdt, er der løbende uanmeldte besøg hos leverandørerne Hvilken forskel gør SA8000? • Intet børnearbejde • Sikring af løn man kan leve af • Ret til pension og sygeforsikring • Betalte sygedage og feriedage • Ingen tvangsarbejde • Foreningsfrihed og ret til kollektive forhandlinger Læs mere her: www.sa-intl.org/

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.