Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Kowtow Charlie Dress Check – økologisk kjole

1.490,00kr.

by Kowtow

Vælg størrelse: XSSM

Skøn lang kjole med dejlige lommer til afslapning og en sommerfest – fairtrade & økologisk fra Kowtow

 

Kowtow Charlie Dress Check – økologisk kjole fyldt med tern. Og selvfølgelig fairtrade fremstillet som al Kowtow tøj er. En midi kjole eller måske snarer maxi kjole alt efter din højde og drøjde. Skønt, løst snit med vidunderlige lommer og den blødeste bomuld i en vævet poplin-kvalitet, der dermed også har lidt sprødhed. Vidunderlig kjole til en hvilken som helst sommerdag – hverdag, ferie og fest.

 

Kowtow Charlie Dress Check – økologisk kjole:

 

Midikjole/maxikjole i løst snit uden ærmer

Afslappet pasform

Skåret i taljen med løst skørt

Rund udskæring med lille bindebånds-udskæring bag

Farve: Tern i blå, brun, gul

100% økologisk bomuld (vævet poplin)

Fairtrade certificeret

Designet i New Zealand, fremstillet i Indien

Vask: 30º

STØRRELSESGUIDE: Som med meget Kowtow tøj er også denne kjole rummelig og oversized. Vil du have den knap så løs, kan du roligt gå en størrelse ned.

 

Smukke silhuetter, lækre kvaliteter, økologisk bomuld og en fairtrade fremstilling – det er Kowtow i få ord

 

Hvis du er til lange kjoler, så er Charlie Dress fra Kowtow i New Zealand en kjole, du nemt kan blive rigtig glad for. Den er nemlig anvendelig og let i brug. Nem at hoppe i og nyde dagen i, uanset om det er en hverdag og arbejdsdag, en feriedag eller en festdag, eller aften. Kjolen er nem at style mere afslappet eller festligt og er både sprød og blød i sin økologiske bomuldspoplin.

 

Kowtow tøj er udelukkende økologisk tøj i økologisk bomuld. Økologisk bomuld er en naturlig og bionedbrydelig, fornybar ressource. Økologisk bomuld dyrkes af ikke-genmodificerede frø og det er ikke tilladt at bruge pesticider og insektgifte under dyrkningen. Desuden ej heller kunstvanding – økologisk bomuld gror på regnvand og håndplukkes.

 

Ud over økologisk bomuld er Kowtow også fairtrade certificeret og B-Corp – alt sammen noget, der gør det til et af vores favoritbrand selvom designs, farver og kvalitet naturligvis også spiller en stor rolle for det.

 

Er din nysgerrighed vakt på fairtrade og økologisk tøj i spændende silhuetter og teksturer, så find Kowtow her

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Certifications: Fairtrade, SA8000

Fairtrade

Fairtrade er en international certificering, der arbejder for at forbedre arbejds- og levevilkår for bønder gennem handel. Ligesom ved Fairtrade-certificerede fødevare gælder det for Fairtrade-bomuld, at bønderne er garanteret en fast pris for deres bomuld som ikke svinger afhængigt af svingninger i det globale marked, og at denne pris giver dem en løn, de kan leve af. Udover den stabile løn, tjener bønderne en bonus som de kan bruge til forbedring af dykningsmetoder, eller til skole og sygehus i lokalområdet. Fairtrade-certificeret bomuld kan stamme fra Asien, Afrika og Syd- og Mellemamerika, og kontrollen med overholdelse af Fairtrade forholdene, udføres af den uafhængige virksomhed FLOCERT. Hvilken forskel gør Fairtrade? • Fast pris for varerne • Længerevarende samarbejder mellem bønder og forhandlere • Gode arbejdsvilkår og medindflydelse • Producenternes børn sikres skolegang • Leveløn plus kollektiv bonus Læs mere her: http://www.fairtrade-maerket.dk/ https://www.flocert.net/

SA8000

SA8000 er den mest omfattende certificering af arbejdsforhold. Certificeringen sikrer sunde og sikre forhold, fair lønninger og medindflydelse for medarbejdere af designernes hoved- og underleverandører. Certificering af SA8000 indbefatter detaljeret materiale til at arbejde med - og dokumentere overholdelse af nationale og internationale love - og konventioner indenfor arbejdsmarkedsområdet (ILO og menneskerettigheder). For at sikre standarten bliver overholdt, er der løbende uanmeldte besøg hos leverandørerne Hvilken forskel gør SA8000? • Intet børnearbejde • Sikring af løn man kan leve af • Ret til pension og sygeforsikring • Betalte sygedage og feriedage • Ingen tvangsarbejde • Foreningsfrihed og ret til kollektive forhandlinger Læs mere her: www.sa-intl.org/

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.