Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Kowtow Composure Cardigan Evergreen – Økologisk cardigan

1.400,00kr.

by Kowtow

Vælg størrelse: XSSML
Kowtow Composure Cardigan Evergreen – Økologisk cardigan

 

Kowtow Composure Cardigan Evergreen – Økologisk cardigan i den flotteste grønne, som Kowtow kalder evergreen. Og evergreen refererer måske til mere end farven – for forhåbentligt går denne helt igennem grønne (den er nemlig også økologisk) cardigan hen og bliver en evergreen i din garderobe. I hvert fald kan den bruges året rundt til et væld af anledninger ud over hverdagsbrug.

 

Composure cardigan fra Kowtow er en strikket slå-om cardigan med et lidt ballettet snit. Du kan både bruge den åben/løs og binde den. Ballettet er selvfølgelig nok mest slå-om snittet og længden, der er cropped, for ellers er den lidt løs og afslappet i fittet og ikke helt tight, som den nok havde været i en balletsal. Hvorom alting er, er den en skøn grøn cardigan i flot strik i en fair trade og økologisk bomuldskvalitet, der er blød og behagelig. Altid dejlig at have på!

 

 

Kowtow Composure Cardigan Evergreen – Økologisk cardigan:

 

Pasform: Afslappet, cropped

Materiale: 100% økologisk bomuld

Certificeringer: Fair trade, Gots, SA8000 og B-Corp

Farve: Evergreen

Lidt stor i størrelsen

Slå-om snit, der bindes

Designet i New Zealand, fremstillet i Indien

 

Kowtow er et fairtrade og økologisk tøj-mærke fra New Zealand. Og så har de de flotteste designs og en kvalitet, man ikke ofte ser, men hurtigt forelsker sig i, når man først får øje på mærket. Flotte silhouetter er også kendetegnende for Kowtow. Og som nævnt den gennemgående trang til at skabe tøj på en fair og ordentlig måde.

 

Faktisk er Kowtow kinesisk og betyder respekt. Og Kowtow respekterer alle led af deres produktion og bruger derfor også fair traded bomuld, så der er garanti fra frø til færdigt produkt. Uanset om det er deres strik, bukser, kjoler, nederdele, skjorter eller andet, kan du altså være sikker på fairtrade og økologisk tøj af højeste standard.

 

Vil du se hele vores udvalg, finder du Kowtow her

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Certifications: Fairtrade, SA8000

Fairtrade

Fairtrade er en international certificering, der arbejder for at forbedre arbejds- og levevilkår for bønder gennem handel. Ligesom ved Fairtrade-certificerede fødevare gælder det for Fairtrade-bomuld, at bønderne er garanteret en fast pris for deres bomuld som ikke svinger afhængigt af svingninger i det globale marked, og at denne pris giver dem en løn, de kan leve af. Udover den stabile løn, tjener bønderne en bonus som de kan bruge til forbedring af dykningsmetoder, eller til skole og sygehus i lokalområdet. Fairtrade-certificeret bomuld kan stamme fra Asien, Afrika og Syd- og Mellemamerika, og kontrollen med overholdelse af Fairtrade forholdene, udføres af den uafhængige virksomhed FLOCERT. Hvilken forskel gør Fairtrade? • Fast pris for varerne • Længerevarende samarbejder mellem bønder og forhandlere • Gode arbejdsvilkår og medindflydelse • Producenternes børn sikres skolegang • Leveløn plus kollektiv bonus Læs mere her: http://www.fairtrade-maerket.dk/ https://www.flocert.net/

SA8000

SA8000 er den mest omfattende certificering af arbejdsforhold. Certificeringen sikrer sunde og sikre forhold, fair lønninger og medindflydelse for medarbejdere af designernes hoved- og underleverandører. Certificering af SA8000 indbefatter detaljeret materiale til at arbejde med - og dokumentere overholdelse af nationale og internationale love - og konventioner indenfor arbejdsmarkedsområdet (ILO og menneskerettigheder). For at sikre standarten bliver overholdt, er der løbende uanmeldte besøg hos leverandørerne Hvilken forskel gør SA8000? • Intet børnearbejde • Sikring af løn man kan leve af • Ret til pension og sygeforsikring • Betalte sygedage og feriedage • Ingen tvangsarbejde • Foreningsfrihed og ret til kollektive forhandlinger Læs mere her: www.sa-intl.org/

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.