Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Kowtow Elle Dress – økologisk sommerkjole

1.750,00kr.

by Kowtow

Vælg størrelse: XSSML

Skønneste fairtrade sommerkjole til hverdag, ferie og fest i fantastisk print & økologisk bomuld fra Kowtow

 

Kowtow Elle Dress – økologisk sommerkjole i det smukkeste print. Og som det er med meget tøj, så skal det ses og føles i virkeligheden. For det smukke print med de fine nuancer i grøn, syren og gul, der blender sammen på fantastisk vis skinner ikke helt igennem på billederne. Lige som den fine, tynde og bløde kvalitet, der er en skærsommernatsdrøm værdig. Samt en hvilken som helst sommerdag – hverdag, ferie og fest.

 

Kowtow Elle Dress – økologisk sommerkjole:

 

Midikjole med fyldigt, løst skørt

Afslappet pasform

Spaghetti stropper, der kan justeres i længden

Tætsiddende overstykke

Skåret i høj talje med voluminøst løst skørt

Farve: Field print

100% økologisk bomuld (letvægts vævet voile)

Fairtrade certificeret

Designet i New Zealand, fremstillet i Indien

Vask: 30º

STØRRELSESGUIDE: Som med meget Kowtow tøj er også denne kjole rummelig og oversized. Bærestykket er dog ikke oversized, så du skal kun gå en størrelse ned, hvis du ikke fylder så meget for oven.

 

En fest af en kjole og en fest at have på i økologisk letvægts bomulds-voile fra Kowtow

 

Kowtow kalder selv denne kjole for en kjole i minimalistisk snit. Det kan man også sagtens se og sige, det er. Men det flotte print leder måske alligevel tankerne lidt væk fra det minimalistiske og hen på sommerlige blomsterenge og kornmarker i fuldt flor. Det fyldige skørt med – og selvom modellen faktisk er helt enkel med spaghetti-stropperne, så ser den ud af så meget mere og giver dig en kjole, du rigtig kan forelske dig i. Vi er i hvert fald faldet pladask for den. Og er du ikke helt til de tynde spaghetti-stropper, så er kjolen bestemt også fin med en tætsiddende t-shirt under – kan også sagtens bruges med løse bukser under. En fest af en kjole og en fest at have på!

 

Kowtow er et mærke fra New Zealand, som vi er rigtig glade for at have i butikken. Al Kowtow tøj er i høj kvalitet og Kowtow leger tit med spændende teksturer og tekstiler, hvilket vi også er store fan af. Alt sammen dog inden for rammerne af økologisk bomuld, som er deres kendetegn. Lige som deres produktion i Indien, der er fairtrade. Nyd kjolen i bare ben og sandaler eller leg med din garderobe og find sammensætninger, du måske ikke først havde tænkt mulige!

 

Se hele vores udvalg her af det skønneste økologiske og fairtrade tøj fra Kowtow

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Certifications: Fairtrade, SA8000

Fairtrade

Fairtrade er en international certificering, der arbejder for at forbedre arbejds- og levevilkår for bønder gennem handel. Ligesom ved Fairtrade-certificerede fødevare gælder det for Fairtrade-bomuld, at bønderne er garanteret en fast pris for deres bomuld som ikke svinger afhængigt af svingninger i det globale marked, og at denne pris giver dem en løn, de kan leve af. Udover den stabile løn, tjener bønderne en bonus som de kan bruge til forbedring af dykningsmetoder, eller til skole og sygehus i lokalområdet. Fairtrade-certificeret bomuld kan stamme fra Asien, Afrika og Syd- og Mellemamerika, og kontrollen med overholdelse af Fairtrade forholdene, udføres af den uafhængige virksomhed FLOCERT. Hvilken forskel gør Fairtrade? • Fast pris for varerne • Længerevarende samarbejder mellem bønder og forhandlere • Gode arbejdsvilkår og medindflydelse • Producenternes børn sikres skolegang • Leveløn plus kollektiv bonus Læs mere her: http://www.fairtrade-maerket.dk/ https://www.flocert.net/

SA8000

SA8000 er den mest omfattende certificering af arbejdsforhold. Certificeringen sikrer sunde og sikre forhold, fair lønninger og medindflydelse for medarbejdere af designernes hoved- og underleverandører. Certificering af SA8000 indbefatter detaljeret materiale til at arbejde med - og dokumentere overholdelse af nationale og internationale love - og konventioner indenfor arbejdsmarkedsområdet (ILO og menneskerettigheder). For at sikre standarten bliver overholdt, er der løbende uanmeldte besøg hos leverandørerne Hvilken forskel gør SA8000? • Intet børnearbejde • Sikring af løn man kan leve af • Ret til pension og sygeforsikring • Betalte sygedage og feriedage • Ingen tvangsarbejde • Foreningsfrihed og ret til kollektive forhandlinger Læs mere her: www.sa-intl.org/

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.