Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Kowtow Fleur Dress Garden – Økologisk kjole

1.940,00kr.

by Kowtow

Vælg størrelse: XSSMLXLXXS
Kowtow Fleur Dress Garden – Økologisk kjole

 

Kowtow Fleur Dress Garden – Økologisk kjole. Ja, du finder ikke en Kowtow kjole, der ikke er noget særligt. Har et næsten kunstnerisk udtryk og er noget af en statement kjole. Det gælder også deres Fleur Dress, der er en skøn økologisk kjole i lækreste poplin-kvalitet med en dejlig sprødhed.

 

Fleur Dress fra Kowtow er selvfølgelig bemærkelsesværdig med det flotte print, der hedder Garden Book og er et væld af blomster i forskellige farver. Fleur Dress er også bemærkelsesværdig i sit typiske lidt oversized Kowtow design med kontur og fylde. Forstykket er ‘faux’ slå-om – altså ser ud som om, men er fastsyet. Skørtet falder med vidde og kjolen har, hvad der skal til for enhver kjole-lover: Lommer! Taljen er markeret med lidt elastik og bindebånd i siderne, så du kan taljere kjolen så meget eller lidt, som du vil. Kjolen har midi-længde eller måske endda lidt til 🙂

 

 

Kowtow Fleur Dress Garden – Økologisk kjole:

 

Pasform: Løst, lidt oversized snit

Materiale: 100% fairtrade, økologisk bomuldspoplin

Farve: All-over Garden Book blomsterprint

Voluminøse ærmer

Elastisk talje med bindebånd i siderne

Lommer

Designet i New Zealand, fremstillet i Indien

Fair traded økologisk bomuld, Fair Trade (FLO) certificeret

NB! Stor i størrelsen – det er meningen. Gå evt. ned i str., hvis du ikke ønsker det oversized look

 

Kowtow kommer fra den anden side af jorden, de kommer nemlig fra New Zealand. Navnet er egentlig et kinesisk ord, der repræsenterer dyb respekt og at bøje sig – helt ned til jorden. Det gør Kowtow – de er ydmyge omkring deres produktion og udviser ydmyghed mod vores klode og medmennesker, når de fremstiller så bæredygtigt som muligt og udelukkende fair og fair trade. Kowtow har udelukkende økologisk tøj i deres kollektioner og al bomuld er også fair trade fra frø til færdig produkt. Certificeret. Økologisk bomuld kræver langt mindre vand, vokser udelukkende på regnvand og helt uden pesticider mm. Til indfarvning mm bruges kun Gots-certificerede farver. Alle ansatte har ret til frokost, ferie, pension og meget mere, der ikke er en naturlov i tøjbranchen. Alle samarbejdspartnere er også SA8000 certificeret.

 

Vil du gerne have noget økologisk tøj, der stikker lidt ud og er fremstillet ordentligt og anstændigt, så er Kowtow værd at holde øje med. Fantastiske designs og en kvalitet, der holder i årevis, så du får vaskeægte Slow Fashion, der bliver ved med at være lige dejlig. Fra B-Corp certificerede Kowtow.

 

Se vores udvalg af fairtrade & økologisk tøj her fra Kowtow

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Certifications: Fairtrade, SA8000

Fairtrade

Fairtrade er en international certificering, der arbejder for at forbedre arbejds- og levevilkår for bønder gennem handel. Ligesom ved Fairtrade-certificerede fødevare gælder det for Fairtrade-bomuld, at bønderne er garanteret en fast pris for deres bomuld som ikke svinger afhængigt af svingninger i det globale marked, og at denne pris giver dem en løn, de kan leve af. Udover den stabile løn, tjener bønderne en bonus som de kan bruge til forbedring af dykningsmetoder, eller til skole og sygehus i lokalområdet. Fairtrade-certificeret bomuld kan stamme fra Asien, Afrika og Syd- og Mellemamerika, og kontrollen med overholdelse af Fairtrade forholdene, udføres af den uafhængige virksomhed FLOCERT. Hvilken forskel gør Fairtrade? • Fast pris for varerne • Længerevarende samarbejder mellem bønder og forhandlere • Gode arbejdsvilkår og medindflydelse • Producenternes børn sikres skolegang • Leveløn plus kollektiv bonus Læs mere her: http://www.fairtrade-maerket.dk/ https://www.flocert.net/

SA8000

SA8000 er den mest omfattende certificering af arbejdsforhold. Certificeringen sikrer sunde og sikre forhold, fair lønninger og medindflydelse for medarbejdere af designernes hoved- og underleverandører. Certificering af SA8000 indbefatter detaljeret materiale til at arbejde med - og dokumentere overholdelse af nationale og internationale love - og konventioner indenfor arbejdsmarkedsområdet (ILO og menneskerettigheder). For at sikre standarten bliver overholdt, er der løbende uanmeldte besøg hos leverandørerne Hvilken forskel gør SA8000? • Intet børnearbejde • Sikring af løn man kan leve af • Ret til pension og sygeforsikring • Betalte sygedage og feriedage • Ingen tvangsarbejde • Foreningsfrihed og ret til kollektive forhandlinger Læs mere her: www.sa-intl.org/

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.

Vores anbefalinger