Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Kowtow Flower Polo fairtrade økologisk bluse

1.150,00kr.

by Kowtow

Vælg størrelse: XSSML
Kowtow Flower Polo fairtrade økologisk bluse

 

Kowtow Flower Polo fairtrade økologisk bluse i natur med kontrastfarvede kanter. Vi må nok indrømme, at vi har et svagt punkt for Kowtow. For deres tøj er ofte lidt af et kunstværk og altid i ypperste kvalitet. Her er det en blød strikket bluse med stylenavnet Flower Polo og se bare, hvor fin den er med de flæsede detaljer og kanter i kontrast.

 

Der er tit bemærkelsesværdige detaljer, farver, mønstre og designs hos Kowtow og selvom dette ‘bare’ er en ensfarvet bluse med ærmer til albuen, så er den også så meget mere. Det sørger de flæsede kanter for – også den ekstra på skulderen. Og kanten forneden, der også er lidt flæset. Flower Polo er strikket i den blødeste økologiske bomuld og det gør den ekstra blød og behagelig at have på. Fleksibel også. Bestemt en bluse, der kan bruges til fine efterårsdage uanset om de er på jobbet, hjemme eller i byen.

 

 

Kowtow Flower Polo fairtrade økologisk bluse:

 

Pasform: Klassisk og afslappet

Materiale: 100% økologisk bomuld

Certificeringer: Fair trade, Gots, SA8000 og B-Corp

Farve: Natural marle

Ærmelængde: Til albuen

Detaljer med flæsekanter og kontrastfarver

Perlemorsknapper

Længde til hoften

Designet i New Zealand, fremstillet i Indien

 

Kowtow vælger fairtrade & økologisk bomuld til deres skønne designs. Vælger du også ordentlige arbejdsforhold hele vejen igennem et produkts tilblivelse (fra frø til eksempelvis bluse)? Og en miljøvenlig tilblivelse af et stykke tøj? Så kan du trygt vælge Kowtow tøj. Det er alt sammen certificeret fair trade og økologisk tøj. Det gælder selvfølgelig også Flower Polo blusen. Kow Tow er desuden B-Corp certificeret og mener det virkelig, når de taler om bæredygtighed og en bedre verden. Det er ikke for at være med på ‘moden’, sådan har det altid været hos dem.

 

Så vil du handle ansvarligt og samtidig få de smukkeste designs og en kvalitet, der virkelig er i top og holder i mange år, så er Kowtow en af de bedre muligheder. Kowtow har mange klassiske designs, men er også mere vilde og farverige i andre. Ægte Slow Fashion, hvis du spørger os og et brand, vi er stolte af at have hos Langsamt.

 

Vil du se mere fair trade og økologisk tøj fra New Zealand, finder du Kowtow her

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Certifications: Fairtrade, GOTS, SA8000

Fairtrade

Fairtrade er en international certificering, der arbejder for at forbedre arbejds- og levevilkår for bønder gennem handel. Ligesom ved Fairtrade-certificerede fødevare gælder det for Fairtrade-bomuld, at bønderne er garanteret en fast pris for deres bomuld som ikke svinger afhængigt af svingninger i det globale marked, og at denne pris giver dem en løn, de kan leve af. Udover den stabile løn, tjener bønderne en bonus som de kan bruge til forbedring af dykningsmetoder, eller til skole og sygehus i lokalområdet. Fairtrade-certificeret bomuld kan stamme fra Asien, Afrika og Syd- og Mellemamerika, og kontrollen med overholdelse af Fairtrade forholdene, udføres af den uafhængige virksomhed FLOCERT. Hvilken forskel gør Fairtrade? • Fast pris for varerne • Længerevarende samarbejder mellem bønder og forhandlere • Gode arbejdsvilkår og medindflydelse • Producenternes børn sikres skolegang • Leveløn plus kollektiv bonus Læs mere her: http://www.fairtrade-maerket.dk/ https://www.flocert.net/

GOTS

GOTS står for global organic textile standart, og er den mest omfattende og udbredte økologicertificering indenfor naturlige fibre så som bomuld, hør og uld. Certificeringen indbefatter miljøvenlig dyrkning og forarbejdning fra plante eller dyr til endeligt stykke tøj. Certificeringen dækker overordnet tre områder: 1) økologisk dyrkning uden brug af pesticider og kunstgødning, 2) skånsom indfarvning og forarbejdning uden kemikalier mistænkt for at være sundhedsskadelige og hormonforstyrrende, og 3) sikre, sunde og fair arbejdsforhold (iht. ILO) for alle der arbejder med økologiske materialer herunder også systuerne. Hvilken forskel gør GOTS? • Minimum er 70% økologisk • Ingen brug af pesticider ved dyrkning • Ingen brug af sundhedsskadelig kemi • giver garanti for sikre og sunde løn • Sikrer lys- og vaskefasthed og krymp

SA8000

SA8000 er den mest omfattende certificering af arbejdsforhold. Certificeringen sikrer sunde og sikre forhold, fair lønninger og medindflydelse for medarbejdere af designernes hoved- og underleverandører. Certificering af SA8000 indbefatter detaljeret materiale til at arbejde med - og dokumentere overholdelse af nationale og internationale love - og konventioner indenfor arbejdsmarkedsområdet (ILO og menneskerettigheder). For at sikre standarten bliver overholdt, er der løbende uanmeldte besøg hos leverandørerne Hvilken forskel gør SA8000? • Intet børnearbejde • Sikring af løn man kan leve af • Ret til pension og sygeforsikring • Betalte sygedage og feriedage • Ingen tvangsarbejde • Foreningsfrihed og ret til kollektive forhandlinger Læs mere her: www.sa-intl.org/

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.

Vores anbefalinger