Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Kowtow Harvest Pant Black – Økologiske bukser

1.340,00kr.

by Kowtow

Vælg størrelse: XSSMLXL
Kowtow Harvest Pant Black – Økologiske bukser

 

Kowtow Harvest Pant Black – Økologiske bukser. Har du næse for kvalitet, så vil du omgående falde for dette par Kowtow bukser. Et fantastisk design og den blødeste kvalitet, selvom det er en forholdsvis kraftig økologisk bomulds-lærred. Der er intet stift over den, men den blødeste overflade, der næsten virker børstet. Flottte læg og en høj talje gør det til et par stilige, klassiske bukser, du altid kan bruge.

 

Harvest Pant fra Kowtow er designet med et afslappet fit og dejlige skrålommer og en god vidde i benene. Taljen er som nævnt høj og hvad der ikke lige er til at se på billederne er, at linningen er elastisk bagpå. Det giver noget mere fleksibilitet end en fast linning og gør bukserne ekstra skønne og behagelige. Ud over de dejlige sidelommer, har bukserne også en enkelt baglomme. Et par klassiske sorte bukser, der kan matches med stort set hvad som helst og er gode med både en vamset striktrøje over, en fin bluse eller skjorte. Eller et outfit med vest.

 

 

Kowtow Harvest Pant Black – Økologiske bukser:

 

Pasform: Relaxed fit med høj talje med læg, vide ben

Materiale: 100% fairtraded økologisk bomuld

Farve: Sort

Sidelommer

En enkelt baglomme

Designet i New Zealand, fremstillet i Indien

Fair traded økologisk bomuld, Fair Trade (FLO) certificeret

Vask: 30º

 

Er du faldet for dette par bukser, men kender ikke Kowtow, så kan du glæde dig. Det er bestemt et kvalitetsmærke med de flotteste design. Og så er det et mærke med høje etiske krav til deres produktion. De er B-Corp certificerede og Fair Trade certificerede og du får med andre ord fairtrade og økologisk tøj, du kan elske i årevis, for Kowtow tøj holder i evigheder.

 

Kowtow kommer fra New Zealand, men navnet er faktisk kinesisk og betyder respekt – og at bøje sig ydmygt med panden mod jorden. Det efterlever de, når de får produceret i bæredygtige tekstiler. Kowtow sørger for, at deres ansatte i Indien får en anstændig løn og gode vilkår med bla pension, sygepenge, ferie mm. Kowtow gør også til stadighed og dedikeret opmærksom på de skæve forhold og ubalance, der er på tværs af kloden.

 

Find mere dejligt fair trade og økologisk tøj her fra Kowtow

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Certifications: Fairtrade, SA8000

Fairtrade

Fairtrade er en international certificering, der arbejder for at forbedre arbejds- og levevilkår for bønder gennem handel. Ligesom ved Fairtrade-certificerede fødevare gælder det for Fairtrade-bomuld, at bønderne er garanteret en fast pris for deres bomuld som ikke svinger afhængigt af svingninger i det globale marked, og at denne pris giver dem en løn, de kan leve af. Udover den stabile løn, tjener bønderne en bonus som de kan bruge til forbedring af dykningsmetoder, eller til skole og sygehus i lokalområdet. Fairtrade-certificeret bomuld kan stamme fra Asien, Afrika og Syd- og Mellemamerika, og kontrollen med overholdelse af Fairtrade forholdene, udføres af den uafhængige virksomhed FLOCERT. Hvilken forskel gør Fairtrade? • Fast pris for varerne • Længerevarende samarbejder mellem bønder og forhandlere • Gode arbejdsvilkår og medindflydelse • Producenternes børn sikres skolegang • Leveløn plus kollektiv bonus Læs mere her: http://www.fairtrade-maerket.dk/ https://www.flocert.net/

SA8000

SA8000 er den mest omfattende certificering af arbejdsforhold. Certificeringen sikrer sunde og sikre forhold, fair lønninger og medindflydelse for medarbejdere af designernes hoved- og underleverandører. Certificering af SA8000 indbefatter detaljeret materiale til at arbejde med - og dokumentere overholdelse af nationale og internationale love - og konventioner indenfor arbejdsmarkedsområdet (ILO og menneskerettigheder). For at sikre standarten bliver overholdt, er der løbende uanmeldte besøg hos leverandørerne Hvilken forskel gør SA8000? • Intet børnearbejde • Sikring af løn man kan leve af • Ret til pension og sygeforsikring • Betalte sygedage og feriedage • Ingen tvangsarbejde • Foreningsfrihed og ret til kollektive forhandlinger Læs mere her: www.sa-intl.org/

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.