Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Tilbud

Kowtow Lucia Skirt Garden – Økologisk nederdel

780,00kr.

by Kowtow

Vælg størrelse: XSSMLXL
Kowtow Lucia Skirt Garden – Økologisk nederdel

 

Kowtow Lucia Skirt Garden – Økologisk nederdel. Endnu et stykke statement tøj, der kan glæde i garderoben med sit flotte design, med udsøgte detaljer og fantastisk kvalitet. Tror i hvert fald, det må være nogen af kendetegnende for Kowtow tøj ud over naturligvis det etiske og bæredygtige aspekt: Du finder udelukkende Fairtrade og økologisk tøj hos det New Zealandske mærke. Certificeret fra frø til færdig nederdel – eller bukser, kjoler, bluser, skjorter og meget mere Slow Fashion og dejligt tøj.

 

Tager vi nederdelen her, Lucia Skirt, så er den fremstillet i en sprød økologisk poplin kvalitet, der er dejligt blød og falder flot. Har lidt ‘knas’ som poplin nu har og sørger for, at den ikke klasker sammen om benene på dig, men holder sin flotte vidde, som er tiltænkt. Nederdelen har selvfølgelig lommer, for hvem kan undvære det i en nederdel som denne? Og så Kowtows fantastiske Garden Book print, der næsten er som at slå op i et flora-leksikon.

 

Og lige den udsøgte detalje: Elastikken i taljen, der ikke bare sidder som en almindelig elastisk talje, men som er sat på som en slags bånd oven på nederdelen og bare gør den det mere eksklusiv, selvom det er helt i det små 🙂

På billedet stylet med Barba uldbluse fra Gudrun & Gudrun

 

Kowtow Lucia Skirt Garden – Økologisk nederdel:

 

Pasform: Løst, lidt oversized snit

Materiale: 100% fairtrade, økologisk bomuldspoplin

Farve: All-over Garden Book blomsterprint

Elastisk talje – elastik i naturgummi og økologisk bomuld

Sidelommer

Designet i New Zealand, fremstillet i Indien

Fair traded økologisk bomuld, Fair Trade (FLO) certificeret

 

Kowtow er et mærke fra New Zealand, som vi har en stor kærlighed for. De har den største respekt for vores verden og medmennesker og er ydmyge over for begge dele. Derfor har de fra deres start i 2006 forsøgt at leve op til deres navn ved udelukkende at have en fair trade produktion af tøj i økologisk bomuld. Bomulden er også fair traded og du kan være sikker på, at alt er foregået ordentligt fra frø til færdigt økologisk tøj. Nyd det – det holder længe. Er nemlig altid i fantastiske kvaliteter og giver en flot figur.

 

Går du efter kvalitet, æstetik og etik, så kan du føle dig tryg hos Kowtow. Alt er slet og ret fair trade og økologisk tøj, der spreder glæde, rigtig tøjglæde.

 

Vil du se alt vores fair trade & økologiske tøj fra samme mærke, finder du Kowtow her

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Certifications: Fairtrade, SA8000

Fairtrade

Fairtrade er en international certificering, der arbejder for at forbedre arbejds- og levevilkår for bønder gennem handel. Ligesom ved Fairtrade-certificerede fødevare gælder det for Fairtrade-bomuld, at bønderne er garanteret en fast pris for deres bomuld som ikke svinger afhængigt af svingninger i det globale marked, og at denne pris giver dem en løn, de kan leve af. Udover den stabile løn, tjener bønderne en bonus som de kan bruge til forbedring af dykningsmetoder, eller til skole og sygehus i lokalområdet. Fairtrade-certificeret bomuld kan stamme fra Asien, Afrika og Syd- og Mellemamerika, og kontrollen med overholdelse af Fairtrade forholdene, udføres af den uafhængige virksomhed FLOCERT. Hvilken forskel gør Fairtrade? • Fast pris for varerne • Længerevarende samarbejder mellem bønder og forhandlere • Gode arbejdsvilkår og medindflydelse • Producenternes børn sikres skolegang • Leveløn plus kollektiv bonus Læs mere her: http://www.fairtrade-maerket.dk/ https://www.flocert.net/

SA8000

SA8000 er den mest omfattende certificering af arbejdsforhold. Certificeringen sikrer sunde og sikre forhold, fair lønninger og medindflydelse for medarbejdere af designernes hoved- og underleverandører. Certificering af SA8000 indbefatter detaljeret materiale til at arbejde med - og dokumentere overholdelse af nationale og internationale love - og konventioner indenfor arbejdsmarkedsområdet (ILO og menneskerettigheder). For at sikre standarten bliver overholdt, er der løbende uanmeldte besøg hos leverandørerne Hvilken forskel gør SA8000? • Intet børnearbejde • Sikring af løn man kan leve af • Ret til pension og sygeforsikring • Betalte sygedage og feriedage • Ingen tvangsarbejde • Foreningsfrihed og ret til kollektive forhandlinger Læs mere her: www.sa-intl.org/

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.

Vores anbefalinger