Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Kowtow Marlove Blouse – økologisk skjorte

1.350,00kr.

by Kowtow

Vælg størrelse: XSSML

Vidunderlig blød skjorte i lækreste letvægts-voile – økologisk & fairtrade fra Kowtow

 

Kowtow Marlove Blouse – økologisk skjorte. Med det smukkeste print: Field, der skal ses live for rigtig at få liv og ‘glitre’ og bølge som blomstermark iblandet korn, der vifter i vinden. Lilla, gul og grønne nuancer, der væver sig ind i hinanden på smukkeste vis. På den blødeste og dejligste økologiske bomuldsvoile med flotte løse ærmer med lidt puf ved ærmet og fineste kinaflip.

 

Kowtow Marlove Blouse – økologisk skjorte:

 

Afslappet pasform

Kinaflip

Smukke ærmer med manchet og puf

Gennemknappet

Farve: Field print

100% økologisk bomuld (letvægts vævet voile)

Fairtrade certificeret

Designet i New Zealand, fremstillet i Indien

Vask: 30º

STØRRELSESGUIDE: Som med meget Kowtow tøj er også denne skjorte rummelig og løs i snittet. Skjorteblusen er dog ikke oversized, så vælg din normale størrelse eller gå ned, hvis du er mellem to størrelser.

 

Lad dit hjerte smelte i fairtrade & økologisk tøj fra et mærke med høj æstetisk sans – såvel som etisk

 

En ualmindelig blød, let og fin bomuldskvalitet (voile), du vil glæde dig til at hoppe i både forår og sommer. Du kan altid smøge ærmerne op og ellers bare nyde blødheden, for skjorten er let og åndbar og virkelig dejlig at have på. Den kommer fra Kowtow fra New Zealand og kender du lidt til Kowtow tøj, så ved du, at det både er økologisk og fairtrade.

Det varmer altid vores Langsamt-hjerter lidt ekstra, når et mærke også er fairtrade, for det er ikke de bedste vilkår, der er for mennesker, der arbejder i tekstilbranchen. Og et stykke tøj skal faktisk gennem mange menneskers hænder fra mark til skjorte, så det er vigtigt, at det foregår ordentligt, synes vi. Og så spiller æstetikken altid hos Kowtow, det gør os også glade langt inde i hjertet – håber Kowtow og deres tøj også får dit hjerte til at smelte 🙂

 

Se hele vores dejlige udvalg af fairtrade og økologisk tøj her fra Kowtow

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Certifications: Fairtrade, SA8000

Fairtrade

Fairtrade er en international certificering, der arbejder for at forbedre arbejds- og levevilkår for bønder gennem handel. Ligesom ved Fairtrade-certificerede fødevare gælder det for Fairtrade-bomuld, at bønderne er garanteret en fast pris for deres bomuld som ikke svinger afhængigt af svingninger i det globale marked, og at denne pris giver dem en løn, de kan leve af. Udover den stabile løn, tjener bønderne en bonus som de kan bruge til forbedring af dykningsmetoder, eller til skole og sygehus i lokalområdet. Fairtrade-certificeret bomuld kan stamme fra Asien, Afrika og Syd- og Mellemamerika, og kontrollen med overholdelse af Fairtrade forholdene, udføres af den uafhængige virksomhed FLOCERT. Hvilken forskel gør Fairtrade? • Fast pris for varerne • Længerevarende samarbejder mellem bønder og forhandlere • Gode arbejdsvilkår og medindflydelse • Producenternes børn sikres skolegang • Leveløn plus kollektiv bonus Læs mere her: http://www.fairtrade-maerket.dk/ https://www.flocert.net/

SA8000

SA8000 er den mest omfattende certificering af arbejdsforhold. Certificeringen sikrer sunde og sikre forhold, fair lønninger og medindflydelse for medarbejdere af designernes hoved- og underleverandører. Certificering af SA8000 indbefatter detaljeret materiale til at arbejde med - og dokumentere overholdelse af nationale og internationale love - og konventioner indenfor arbejdsmarkedsområdet (ILO og menneskerettigheder). For at sikre standarten bliver overholdt, er der løbende uanmeldte besøg hos leverandørerne Hvilken forskel gør SA8000? • Intet børnearbejde • Sikring af løn man kan leve af • Ret til pension og sygeforsikring • Betalte sygedage og feriedage • Ingen tvangsarbejde • Foreningsfrihed og ret til kollektive forhandlinger Læs mere her: www.sa-intl.org/

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.