Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Kowtow Ribbon Gathered Dress – økologisk kjole

1.150,00kr.

by Kowtow

Vælg størrelse: XSSML

Skøn, sommerlig fairtrade & økologisk midi-kjole i t-shirt snit fra Kowtow = vidunderlige, bløde sommerdage

 

Kowtow Ribbon Gathered Dress – økologisk kjole, der oven i købet er produceret fairtrade. Og så er den bare så blød og dejlig – og dejlig rummelig, at den er en drøm for alle, der holder af, at der kommer lidt luft ind under skørtet. Smuk lang kjole i den mest behagelige bomuldsjersey med smukt digitalt print i smukke nuancer af blå, lilla, brun, grøn og gul på hvid bund.

 

Kowtow Ribbon Gathered Dress – økologisk kjole:

 

Midi kjole i t-shirt snit med luft og vidde

Løs pasform

Rund udskæring, korte ærmer

Farve: Kowtows signatur ‘ribbon print’

100% økologisk bomuld i jersey-kvalitet

Fairtrade certificeret

Designet i New Zealand, fremstillet i Indien

Vask: 30º

STØRRELSESGUIDE: Som med meget Kowtow tøj er også denne kjole rummelig og oversized. Vil du have den knap så løs, kan du roligt gå en størrelse ned.

 

Kowtow – et yndlingsmærke hos Langsamt for de langsommelige, smukke designs og høje etiske standard

 

Dejlige Kowtow er et brand fra New Zealand, som vi har haft i mange år hos Langsamt. Vi er vilde med mærket og når vi er det, er det fordi, der er flere ting, der spiller sammen. Alle værdierne og historien bag Kowtow, der bygger på ordentlighed og ansvarlighed og dermed både en B-Corp certificering, fairtrade og stort set udelukkende lækre kvaliteter i økologisk bomuld. Her altså en jersey-kvalitet, blød og dejlig. Og så naturligvis deres høje æstetiske sans.

 

Kjolen i print og midi-længde er lige til at hoppe i, kræver ikke så meget, men giver straks velvære og velbefindende. Den løse silhuet i blød bomuld er egnet til sommervejr med bare ben, men du kan bruge kjolen på mange måder og lege med den og din garderobe for at finde flere sjove muligheder at bruge den på.

 

Går du efter æstetik & etik af højeste klasse, så se her hele vores udvalg af fairtrade og økologisk tøj fra Kowtow

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Certifications: Fairtrade, SA8000

Fairtrade

Fairtrade er en international certificering, der arbejder for at forbedre arbejds- og levevilkår for bønder gennem handel. Ligesom ved Fairtrade-certificerede fødevare gælder det for Fairtrade-bomuld, at bønderne er garanteret en fast pris for deres bomuld som ikke svinger afhængigt af svingninger i det globale marked, og at denne pris giver dem en løn, de kan leve af. Udover den stabile løn, tjener bønderne en bonus som de kan bruge til forbedring af dykningsmetoder, eller til skole og sygehus i lokalområdet. Fairtrade-certificeret bomuld kan stamme fra Asien, Afrika og Syd- og Mellemamerika, og kontrollen med overholdelse af Fairtrade forholdene, udføres af den uafhængige virksomhed FLOCERT. Hvilken forskel gør Fairtrade? • Fast pris for varerne • Længerevarende samarbejder mellem bønder og forhandlere • Gode arbejdsvilkår og medindflydelse • Producenternes børn sikres skolegang • Leveløn plus kollektiv bonus Læs mere her: http://www.fairtrade-maerket.dk/ https://www.flocert.net/

SA8000

SA8000 er den mest omfattende certificering af arbejdsforhold. Certificeringen sikrer sunde og sikre forhold, fair lønninger og medindflydelse for medarbejdere af designernes hoved- og underleverandører. Certificering af SA8000 indbefatter detaljeret materiale til at arbejde med - og dokumentere overholdelse af nationale og internationale love - og konventioner indenfor arbejdsmarkedsområdet (ILO og menneskerettigheder). For at sikre standarten bliver overholdt, er der løbende uanmeldte besøg hos leverandørerne Hvilken forskel gør SA8000? • Intet børnearbejde • Sikring af løn man kan leve af • Ret til pension og sygeforsikring • Betalte sygedage og feriedage • Ingen tvangsarbejde • Foreningsfrihed og ret til kollektive forhandlinger Læs mere her: www.sa-intl.org/

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.