Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Kowtow Sailor Jeans Forest – Økologiske jeans

1.490,00kr.

by Kowtow

Vælg størrelse: XSSMLXL
Kowtow Sailor Jeans Forest – Økologiske jeans

 

Kowtow Sailor Jeans Forest – Økologiske jeans i flot grøn med hvide stikninger. Jo, jeans behøver ikke ‘bare’ at være blå, grå eller sorte – hos Kowtow elsker de farve, spræl og detaljer og det ses her. Sailor Jeans fra Kowtow er et par højtaljede jeans i den blødeste mellemvægts denim i økologisk bomuld. Kowtows jeans sidder flot til ned over hofte og talje, der fortsætter ned i benene i et straight leg fit med vidde.

 

Kowtows Sailor Jeans er deres mest populære jeans-model og de har gjort noget ekstra ud af designet med de hvide detaljer/stikninger i alle syninger. Både linning, lommer, gylp og ned i benene. Knappen er nikkelfri og bomulden er selvfølgelig fair trade og økologis som al anden bomuld, der bliver brugt til Kowtows fairtrade & økologiske tøj. Er du frisk på en flot grøn? Så er Kowtows skønne jeans slidstærke, lækre og behagelige og kan give dig glæde i mange år. Kowtows skønne, opdaterede take på et par jeans.

 

 

Kowtow Sailor Jeans Forest – Økologiske jeans:

 

Pasform: Relaxed fit med høj talje med læg, vide ben

Materiale: 100% fairtraded økologisk bomuld

Farve: Forest (grøn), hvide stikninger

Sidelommer

2 baglommer

Nikkel-fri knap

Designet i New Zealand, fremstillet i Indien

Fair traded økologisk bomuld, Fair Trade (FLO) certificeret

Vask: 30º

 

Vil du have fair trade og økologisk tøj, der er i bedre kvalitet end det meste? Hvor der er kælet for designet og du føler, det er noget eksklusivt og lækkert, du trækker i? Så er Kowtow værd at prøve. Fair trade og økologisk tøj i alle afskygninger fra strik, kjoler, bukser, skjorter, nederdele mm.

 

Kowtow kommer fra New Zealand og har en høj moral, når det kommer til produktion og materialer. Hverken jord eller mennesker skal udnyttes, når det kommer til Kowtow og derfor er de både Fair Trade og B-Corp certificerede. Og har certificerede samarbejdspartnere, der garantere, at alt deres tøj er fair og økologisk fra frø til færdigt tøj. Vi forelsker os dagligt i Kowtow hos Langsamt – håber, du gør det samme.

 

Her kan du se vores udvalg af fairtrade og økologisk tøj fra Kowtow

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Certifications: Fairtrade, SA8000

Fairtrade

Fairtrade er en international certificering, der arbejder for at forbedre arbejds- og levevilkår for bønder gennem handel. Ligesom ved Fairtrade-certificerede fødevare gælder det for Fairtrade-bomuld, at bønderne er garanteret en fast pris for deres bomuld som ikke svinger afhængigt af svingninger i det globale marked, og at denne pris giver dem en løn, de kan leve af. Udover den stabile løn, tjener bønderne en bonus som de kan bruge til forbedring af dykningsmetoder, eller til skole og sygehus i lokalområdet. Fairtrade-certificeret bomuld kan stamme fra Asien, Afrika og Syd- og Mellemamerika, og kontrollen med overholdelse af Fairtrade forholdene, udføres af den uafhængige virksomhed FLOCERT. Hvilken forskel gør Fairtrade? • Fast pris for varerne • Længerevarende samarbejder mellem bønder og forhandlere • Gode arbejdsvilkår og medindflydelse • Producenternes børn sikres skolegang • Leveløn plus kollektiv bonus Læs mere her: http://www.fairtrade-maerket.dk/ https://www.flocert.net/

SA8000

SA8000 er den mest omfattende certificering af arbejdsforhold. Certificeringen sikrer sunde og sikre forhold, fair lønninger og medindflydelse for medarbejdere af designernes hoved- og underleverandører. Certificering af SA8000 indbefatter detaljeret materiale til at arbejde med - og dokumentere overholdelse af nationale og internationale love - og konventioner indenfor arbejdsmarkedsområdet (ILO og menneskerettigheder). For at sikre standarten bliver overholdt, er der løbende uanmeldte besøg hos leverandørerne Hvilken forskel gør SA8000? • Intet børnearbejde • Sikring af løn man kan leve af • Ret til pension og sygeforsikring • Betalte sygedage og feriedage • Ingen tvangsarbejde • Foreningsfrihed og ret til kollektive forhandlinger Læs mere her: www.sa-intl.org/

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.

Vores anbefalinger