Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Tilbud

Kristine Eline Black Panel Blouse flæser

650,00kr.

by Kristine Eline

Vælg størrelse: XSSMLXL

Smuk skjortebluse med flæser over skulderen og den smukkeste manchet fra Kristine Eline

 

Kristine Eline Black Panel Blouse flæser har voluminøse ærmer med feminine “panels” ved skuldrene. Altså med andre ord en flæsebluse, der dog på en måde ligner lidt en skjorte, fordi den er vævet i blød lyocell. Den har dog ikke nogen knapper. Til gengæld den smukkeste manchet. Blusen er lagdelt med en voluminøs nedre del og lukket med fine snore på ryggen, der giver blusen en smuk feminin silhuet. Manchetterne er dekoreret med et fint mønster af hvide kæde-stikninger. Mancheterne er lukket med fire små snore. Blusen er syet i eksklusivt og blødt lyocell.

 

Kristine Eline Black Panel Blouse flæser:

 

Pasform: Blusen har en voluminøs og løst-siddende nedre del og ærmer, og er mere tæt-siddende omkring brystet. Vi anbefaler at gå en størrelse op, hvis du har en stor barm.

Materiale: 100% lyocell

 

Se hele vores udvalg her fra danske Kristine Eline

Materialer: Lyocell

Lyocell

Lyocell er et materiale der stammer fra træ, og sammen med blandt andet modal og viskose et tekstil der hører ind under fællesbetegnelsen regenererede materialer. At Lyocell er regenereret betyder at naturmaterialet træ brydes ned til sin mindste byggeblok cellulose, og herfra genopbygget til nye fibre, som der kan laves stof af.

Hvor er det lavet?

https://www.kristineeline.dk/baeredygtighed/produktion-og-samarbejdspartnere/

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.