Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

La Femme Rousse – Luna coat

4.900,00kr.

by LA FEMME ROUSSE

Vælg størrelse: SM
Suk overgangsjakke i deadstockmaterialer

 

Omfavn dig selv! Med et foret lag på overkroppen vil Luna -frakke holde dig varm i overgangen mellem sæsoner. Det lyse ternede stof holder dit sind lyst og glad. Frakken har store lommer, skjult trykknaps lukning – og et bælte, der kan fremhæve taljen.

 

Materialer: Deadstock materiale // 55% Bomuld 30% Polyester 13% Viskose 2% Elastan (base) / 66% Bomuld 29% Polyester 5% Elastan (detljer)

Pasform: løs pasform

Materialer: Deadstock

Deadstock

Deadstock er ubrugt stof der ligger på lager, da det af forskellige årsager, på et tidspunkt er blevet produceret mere end der var brug for.  Stoffet kan være af forskellige kvaliteter, men med den fælles historie, at det er kasseret, og dermed ligger som en uudnyttet materiale ressource. 

Hvor er det lavet?

Alle produkter fra La Femme Rousse bliver produceret af erfarne hænder i Portugal. For La Femme Rousse er stærke og respektfulde menneskelige relationer helt essentielt for at skabe et godt produkt. Det er i fællesskabet at magien opstår. Vi er dybt taknemmelige for vores samarbejdspartner Win-Win Textiles, som står for al produktion. Vores primære fabrik er en familieejet virksomhed, som har eksisteret siden 1984. Alle led i produktionen bliver løbende besøgt og under selve produktionen er vi i tæt kontakt for at sikre det høje kvalitetsniveau, som vores brand er kendt for. Alle led i produktionen har årtiers erfaring med at levere til premium brands, derfor er kvalitet og punktlighed en garanti.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.