Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

La Femme Rousse Magda Shirt orange

2.990,00kr.

by LA FEMME ROUSSE

Vælg størrelse: SML

En fantastisk skjorte i blød bomuldssatin med smukt orange håndtegnet broderi fra La Femme Rousse

 

La Femme Rousse Magda Shirt orange. Simpelthen bare en fantastisk skjorte, hvis du spørger os. Både rent kvalitetsmæssigt og sanseligt at have på kroppen og smukt med de orange hænder broderet på. Hænderne er håndtegnede hos La Femme Rousse og ses ikke andre steder, så du får dig en helt unik skjorte, da der heller ikke er fremstillet mange af skjorten.

De orange hænder giver skjorten den smukkeste friskhed, lige noget, vi kan trænge til nu efter en lang vinter. Det betyder dog ikke, at du kun kan bruge skjorten til forårs- og sommerbrug – den kan bruges året rundt og vil være en ‘eyecatcher’ uanset hvornår. I en fantastisk deadstock bomuldssatin, som man kun kan være glad for, er endt i La Femme Rousse’s hænder og har fået deres særpræg med broderiet. Der er ikke noget fast fashion over La Femme Rousse, men en elegant skjorte her og plads til masser af tid med nydelse og langsommelighed.

 

La Femme Rousse Magda Shirt orange:

 

Skjorte med løs pasform

Kinaflip

Gennemknappet

Raglanærmer

Flot rundede kanter

Længere bagtil

Manchet i de lange ærmer

100% bomuldssatin – deadstock

La Femme Rousse’s eget håndtegnede broderi i orange

Designet i Danmark, fremstillet i Portugal

Vask: 30°

 

Originale og personlige aftryk på hvert et stykke lækkert tøj fremstillet i restmaterialer (deadstock) hos La Femme Rousse

 

La Femme Rousse – den rødhårede kvinde – et dansk mærke, trods det franske navn. Et mærke med et navn, der måske lover en del, for der er vægt og fylde i navnet, der giver en lyst til at ‘smage’ på navnet. Og heldigvis holder de også, hvad navnet for nogen kan love, du får i hvert fald høj kvalitet i få, unikke stykker tøj, du ikke ser hvor som helst og som du kan glæde dig over i årevis. Tøj der har noget bæredygtigt over sig, fordi alt La Femme Rousse tøj er fremstillet i rester fra andres produktion og ikke af nye ressourcer. Der bliver med andre ord ikke drevet rovdrift på naturen. Og tøjet indgår i en cirkulær produktion. Samtidig tilsætter La Femme Rousse egne særpræg som print eller broderi, der giver dig unik damemode i høj kvalitet. For selvom det er deadstock, vælger de naturligvis kun de bedste kvaliteter, de mener kan leve videre i mange år.

Ved denne skjorte er det håndtegnede broderi naturligvis noget, der bliver bemærket – ikke mindst i den smukke orange. Og så er det værd at bemærke, at snittet er uendelig smukt med raglanærmer – nok lettere at se i virkeligheden. Og en lille, feminin og smuk kinaflip. Mere længde bagpå end fortil og et smukt læg midt bagpå, der giver skjorten et flot løst fald. Dejligt inkluderende og en smule stor i størrelsen.

 

Se vores udvalg af dejligt kvalitetstøj med tid til ro og langsomme dage – fremstillet ordentligt og fair fra danske La Femme Rousse

Materialer: Bomuld, Deadstock

Bomuld

Deadstock

Deadstock er ubrugt stof der ligger på lager, da det af forskellige årsager, på et tidspunkt er blevet produceret mere end der var brug for.  Stoffet kan være af forskellige kvaliteter, men med den fælles historie, at det er kasseret, og dermed ligger som en uudnyttet materiale ressource. 

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.