fbpx

Gratis hjemmelevering og ubegrænset returret.

Leja denim trousers

1.200,00DKK

by Maska

Vælg størrelse: XSSMLXL
Ryd

Behaglige denim bukser med lige  brede ben i den smukkeste blanding af økologisk bomuld og hamp.

 

– Pasform: relaxed fit

– Materiale: 55% hamp, 45% økologisk bomuld.

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Hvor er det lavet?

Syet i Litauen. Stof fra Kina.

Garment care

Vask på 30 grader og brug lav tørretumbler temperatur. Hamp/bomuld bliver for hver vask mere blød og bedre til at optage fugt. For et miljøvenligt valg, lufttør i stedet for tørretumbler, og brug miljøvenligt vaskemiddel gerne mærket med EU blomsten eller svanemærket.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordrer i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske efter 14 dage. Du er altid velkommen til at hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.