Altid fri fragt og ubegrænset returret.

Lena Legging – Stretch Limo Black

499,00DKK

by Gai + Lisva

Vælg størrelse: ML

Lena Leggings er lavet af modal, der lader din hud ånde, og et specialudviklet sømløst design af Gai + Liva. Lena leggings er behagelige og bløde og giver samtidig god støtte i bevægelse. Brug dem til arbejde, derhjemme eller til yoga.

Pasform: slim fit. M =S/M L= L/XL

Materiale: 79% Modal, 15% Polyamid, 6% Elastan

Materialer: Modal

Modal

Modal er et materiale der oprindeligt stammer fra træ, ofte bøg. Modal, viskose og lyocell hører ind under fællesbetegnelsen regenererede materialer. At de er regenererede betyder at naturmaterialet træ, brydes ned til sin mindste byggeblok cellulose, og herfra genopbygges til nye fibre, som der kan laves stof af.

Hvor er det lavet?

Syet i Tyrkiet

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.