Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Lene blue

3.700,00kr.

by FJORD RUBY

Vælg størrelse: SML

Uldfrakke med bælte lavet af overskudsmaterialer fra møbelindustrien.

Lene frakken er en lang, timeglas-skåret model med en klassisk krave. Den lukkes med betrukne kapper og et bælte i taljen. Lommerne er gemt i sidesømmen og giver et roligt og elegant look.

 

Materiale: Yderst, 100% deadstock uld. Inderst windbreaker foer: 100 % PP, samt viskose 100%.

Jakken er Limited Edition. Skriv til os for forespørgelse på anden størrelse (johanne@langsamt.com)

 

Materialer: Deadstock, Uld

Deadstock

Deadstock er ubrugt stof der ligger på lager, da det af forskellige årsager, på et tidspunkt er blevet produceret mere end der var brug for.  Stoffet kan være af forskellige kvaliteter, men med den fælles historie, at det er kasseret, og dermed ligger som en uudnyttet materiale ressource. 

Uld

Uld er afklippet hår fra pelsen af dyr eksempelvis får og geder. Uld har en række forskellige gode egenskaber. Først og fremmest er uld meget isolerende, så selv et tyndt lag kan holde en varm. Derudover indeholder uld naturligt fedtstoffet lanolin, som gør at fugt holdes ude, og at ulden bliver selvrensende, og derfor sjældent behøver at blive vasket.

Hvor er det lavet?

Syet i Litauen

Garment care

Pleje: Vask og rens er en stor miljøbelastning, og det er langtfra nødvendigt at vaske ofte. I de fleste tilfælde kan luftning være nok. Skal frakken rengøres anbefaler vi rens. 

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.

Vores anbefalinger