Altid fri fragt og ubegrænset returret.

Louisa Loose Jacket Basic Apparel – Sort

800,00kr.

by Basic Apparel

Vælg størrelse: SML
Basic Apparel Louisa Loose Jacket sort

 

Louisa Loose Jacket fra Basic Apparel er en skøn vatteret jakke, der er helt perfekt som overgangsjakke både til det danske forår og det danske efterårsvejr. Du kan endda sagtens bruge den langt ind i vinteren, hvis den ikke byder på for mange minusgrader. Jakken er særdeles let og dejlig og er her en opgraderet udgave af Basic Apparels Louisa jakke. Det betyder, at den har fået kontrastfarver på lommer, over skulderen og alle kanter. Desuden er faconen lidt løsere og mere oversized end den klassiske Louisa. En dejlig ting er også, at jakken både har lynlås og knapper.  Bliver den for varm, når den er lynet, kan du nemlig bare knappe den i stedet, så der kommer lidt luft ind.

De flotte kontraster på jakken giver noget ekstra! Ellers er snittet enkelt med lodrette baner, de dejlige lommer, der er påsyede og quilten. Basic Apparel har brugt 100% genanvendt polyester til Louisa Loose Jacket. Jakkens lethed og samtidig dens lune, gør det til en jakke, der er anvendelig og altid dejlig.

 

Basic Apparel Louisa Loose Jacket Black:

 

– Pasform: Oversized og løs – også over skuldre

– Materiale: 100% recycled polyester

– Farve: Sort

– Længde: Str. S: 73 cm foran, 76 cm bagpå, 130 cm om brystet

– Lynlås & knapper

– Quiltet i lodrette paneler

– Designet i Danmark, fremstillet i Kina

– Vask: 30˚

 

Jo, vi må vist efterhånden sande, at efteråret er ved at melde sin ankomst. Den løsere Louisa jakke fra Basic Apparel kan være rigtig dejlig at have i sin garderobe i denne tid, da den både er usædvanlig fin og ikke mindst let og behagelig. Den løsere pasform gør også, at der er bedre plads til en trøje inden under, når det bliver koldere.

Louisa jakken er som nævnt fremstillet i genanvendt polyester. Et valg, Basic Apparel har truffet, da det danske mærke fra for nogen år siden mest at fremstille deres produkter i ‘almindelige’ materialer er gået all ind på bæredygtighed og økologi, således at de vælger de bedst mulige materialer og kan bryste sig af udelukkende at have økologisk tøj og tøj i miljøvenlige materialer – eller genbrugte som her. Basic Apparel har også taget skridtet og er selv blevet Gots-certificeret.

Se, hvad vi ellers har af økologisk tøj og andet godt her fra danske Basic Apparel

Materialer: Genanvendt materiale

Genanvendt materiale

Genanvendte materialer er ofte en kombination af genanvendt og nyt for at sikre en holdbar kvalitet, og kan være af både naturlige fibre som eksempelvis uld og bomuld eller syntetisk som polyester og nylon. Det genanvendte materiale kan både være rester fra fabrikker, eller kasseret tøj fra forbrugere. Ved syntetiske materialer kan det være plastaffald der flyder i naturen. Ved at genanvende materialer spares der samlet set både på vand, kemi, og energi, og det hjælper til at minimere deponering af tøj som affald i naturen. Processen med genanvendelse kan både være en kemisk og mekanisk proces hvor det gamle bliver omdannet til nyt, og hvis tøjet er sorteret i farve kan processen med indfarvning springes over.

Hvor er det lavet?

Kina

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.