Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Ludmilla Long Dress Gots Black/Amphora – Basic Apparel

750,00kr.

by Basic Apparel

Vælg størrelse: XSSMLXL

Ludmilla er en basisserie hos Basic Apparel og du finder både bluser og toppe, leggings, nederdele og kjoler i serien. Det hele i farver efter årstiden, ensfarvet eller som her i flotte striber i sort og en mørk sand, som Basic Apparel kalder amphora.

Ludmilla kjolen fra Basic Apparel er en dejlig basiskjole. Her er det en lang model med lange ærmer og slidser i siderne og ellers helt plain med masser af stræk og fleksibilitet. En behagelig kjole, der er skøn til hverdag og som du også kan bruge i en lag-på-lag styling. En kjole, Basic Apparel har designet for at fremhæve din figur. Selvfølgelig i Gots-certificeret økologisk bomuld, der også er oeko-tex certificeret.

 

PASFORM: slim fit

MARERIALE:  96% økologisk bomuld 4% elastan

 

DETALJER

-Basic Apparel Ludmilla Long Dress

-Farve: Black/Amphora

-Tætsiddende pasform med stræk

-1-1 rib

-Lange ærmer

-Slidser i siderne

-Mål: Længde 119 cm

-96% økologisk bomuld, 4% elastan

-Gots- & Oeko-tex certificeret

-Designet i København, fremstillet i Tyrkiet

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Certifications: GOTS, OEKO-TEX

GOTS

GOTS står for global organic textile standart, og er den mest omfattende og udbredte økologicertificering indenfor naturlige fibre så som bomuld, hør og uld. Certificeringen indbefatter miljøvenlig dyrkning og forarbejdning fra plante eller dyr til endeligt stykke tøj. Certificeringen dækker overordnet tre områder: 1) økologisk dyrkning uden brug af pesticider og kunstgødning, 2) skånsom indfarvning og forarbejdning uden kemikalier mistænkt for at være sundhedsskadelige og hormonforstyrrende, og 3) sikre, sunde og fair arbejdsforhold (iht. ILO) for alle der arbejder med økologiske materialer herunder også systuerne. Hvilken forskel gør GOTS? • Minimum er 70% økologisk • Ingen brug af pesticider ved dyrkning • Ingen brug af sundhedsskadelig kemi • giver garanti for sikre og sunde løn • Sikrer lys- og vaskefasthed og krymp

OEKO-TEX

OEKO-TEX er en uafhængig sundhedscertificering, der via laboratorietests sikrer, at det endelige stykke tøj, ikke indeholder sundskadelige stoffer, eller stoffer mistænkt for at være det. OEKO-TEX tester for mere end 300 forskellige sundheds og miljøskadende stoffer, herunder blandt andet tungmetaller, azofarvestoffer og pesticider, og justerer løbende deres krav så de er opdateret ift. nyeste sundhedsforskning. Samlet set er certificeringen en sundhedsgaranti for den der bruger tøjet, og dermed ikke en økologicertificeringen, selvom navnet kunne antyde det. Hvilken forskel gør OEKO-TEX? •Sætter minimumsgrænser for sundhedsskadelige stoffer, der går ud over den generelle lovgivningen i Danmark og EU. •Sikre at tøjet ikke indeholder stoffer mistænkt for at være allergifremkaldene, kraftfremkaldene og skadende for fertiliteten •OEKO-TEX SteP, indebærer udover en begrænsning af sundhedsskadelig kemi også krav til miljøvenlig produktion, og sikrer sunde og fair arbejdsforhold. •Når virksomheden er OEKO-Tex og OEKO-TEX SteP certificeret kan den yderligere blive certificeret OEKO-TEX made in green certificeret og opnå et unikt id-nummer der gør det muligt at spore alle informationer om mærkets produktionsfaciliteter og arbejdsforhold. Læs mere her: www.okotex.dk

Hvor er det lavet?

-Designet i København, fremstillet i Tyrkiet

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.