Altid fri fragt og ubegrænset returret.

Ludmilla short skirt GOTS – Basic Apparel

400,00kr.

by Basic Apparel

Vælg størrelse: XSSMLXL
Basic Apparel har føjet denne korte sorte nederdel til deres Ludmilla serie. I samme ribbede, bløde økologiske bomuldskvalitet, der er Gots- certificeret. Nederdelen er af den yderst behagelige slags uden en fast linning, der strammer eller generer maven. Så har du det bedst med at dine nederdele også er behagelige, kan du roligt vælge Basic Apparels Ludmilla Short Skirt.
Nederdelen fra Basic Apparel har en tætsiddende pasform, men heller ikke den strammer eller generer grundet den meget fleksible og strækbare kvalitet. En sort, klassisk nederdel, der altid kan bruges, stylings-mulighederne er nærmest uendelige.

 

PASFORM: Slim fit

MATERIALE: 96% økologisk bomuld, 4% elastan

 

DETALJER:

 

-Basic Apparel Ludmilla Short Skirt

-Farve: Black

-Tætsiddende pasform med stræk

-1-1 rib

-Høj linning

-Mål: Længde 56 cm i small

-96% økologisk bomuld, 4% elastan

-Gots- & Oeko-tex certificeret

-Designet i København, fremstillet i Tyrkiet

-Vask: 30 grader

Se mere fra Basic Apparel her:

 

https://langsamt.com/brands/basic-apparel/

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Certifications: GOTS, OEKO-TEX

GOTS

GOTS står for global organic textile standart, og er den mest omfattende og udbredte økologicertificering indenfor naturlige fibre så som bomuld, hør og uld. Certificeringen indbefatter miljøvenlig dyrkning og forarbejdning fra plante eller dyr til endeligt stykke tøj. Certificeringen dækker overordnet tre områder: 1) økologisk dyrkning uden brug af pesticider og kunstgødning, 2) skånsom indfarvning og forarbejdning uden kemikalier mistænkt for at være sundhedsskadelige og hormonforstyrrende, og 3) sikre, sunde og fair arbejdsforhold (iht. ILO) for alle der arbejder med økologiske materialer herunder også systuerne. Hvilken forskel gør GOTS? • Minimum er 70% økologisk • Ingen brug af pesticider ved dyrkning • Ingen brug af sundhedsskadelig kemi • giver garanti for sikre og sunde løn • Sikrer lys- og vaskefasthed og krymp

OEKO-TEX

OEKO-TEX er en uafhængig sundhedscertificering, der via laboratorietests sikrer, at det endelige stykke tøj, ikke indeholder sundskadelige stoffer, eller stoffer mistænkt for at være det. OEKO-TEX tester for mere end 300 forskellige sundheds og miljøskadende stoffer, herunder blandt andet tungmetaller, azofarvestoffer og pesticider, og justerer løbende deres krav så de er opdateret ift. nyeste sundhedsforskning. Samlet set er certificeringen en sundhedsgaranti for den der bruger tøjet, og dermed ikke en økologicertificeringen, selvom navnet kunne antyde det. Hvilken forskel gør OEKO-TEX? •Sætter minimumsgrænser for sundhedsskadelige stoffer, der går ud over den generelle lovgivningen i Danmark og EU. •Sikre at tøjet ikke indeholder stoffer mistænkt for at være allergifremkaldene, kraftfremkaldene og skadende for fertiliteten •OEKO-TEX SteP, indebærer udover en begrænsning af sundhedsskadelig kemi også krav til miljøvenlig produktion, og sikrer sunde og fair arbejdsforhold. •Når virksomheden er OEKO-Tex og OEKO-TEX SteP certificeret kan den yderligere blive certificeret OEKO-TEX made in green certificeret og opnå et unikt id-nummer der gør det muligt at spore alle informationer om mærkets produktionsfaciliteter og arbejdsforhold. Læs mere her: www.okotex.dk

Hvor er det lavet?

tyrkiet

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.