Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Mads Nørgaard x CC Agung vendbar bikini top

749,00kr.

by Copenhagen Cartel

Vælg størrelse: SMLXL

Ikoniske Mads Nørgaard striber på den lækreste bikini top fra Copenhagen Cartel. Limited og eksklusiv edition! Vendbar!

 

Mads Nørgaard x CC Agung vendbar bikini top. Umiskendelige Mads Nørgaard striber, som man ikke kan andet end at holde af. I bedste kombination med den høje kvalitet af badetøj, som er et af kendetegnene for Copenhagen Cartel. Selvfølgelig ud over, at de donerer et beløb af hver bikini top til at redde havskilpadder og har en fair produktion i econyl (genanvendt materiale). Er stranden eller poolen der, du helst vil opholde dig i sommermånederne, så er denne limited edition af en bikinitop fra samarbejdet mellem Mads Nørgaard & Copenhagen Cartel værd at få fingrene i. Vendbar, så du både får en stribet bikini-top og en sort – 2-i-1 🙂

 

Mads Nørgaard x CC Agung vendbar bikini top:

 

Limited ikonisk Mads Nørgaard striber i samarbejde med Copenhagen Cartel

2-1 funktion: Vendbar bikini top med stribet print og ensfarvet sort

Sporty snit

2-lags stof for ultimativ støtte, fit, shaping og support

78% Recycled PA (ECONYL®) / 22% Elastan

Designet i DK, fremstillet i Portugal

Vask: 30-40°

 

Badetøj er ikke så rart i økologisk bomuld – men tjek det skønne samarbejde mellem Copenhagen Cartel x Mads Nørgaard i econyl!

 

Én ting er det geniale vendbare design, en anden er de skønne Mads Nørgaard striber og en tredje er affald forvandlet til badetøj, der giver betydeligt mere værdi og glæde. Mangler du en bikini top, kan vi kun tale varmt for den skønne, sporty Agung bikini top, der har det hele og holder i mange år. Både den ene og den anden side 🙂

 

Se al vores skønne badetøj her fra Copenhagen Cartel

Materialer: ECONYL®, Genanvendt materiale

ECONYL®

Genanvendt materiale

Genanvendte materialer er ofte en kombination af genanvendt og nyt for at sikre en holdbar kvalitet, og kan være af både naturlige fibre som eksempelvis uld og bomuld eller syntetisk som polyester og nylon. Det genanvendte materiale kan både være rester fra fabrikker, eller kasseret tøj fra forbrugere. Ved syntetiske materialer kan det være plastaffald der flyder i naturen. Ved at genanvende materialer spares der samlet set både på vand, kemi, og energi, og det hjælper til at minimere deponering af tøj som affald i naturen. Processen med genanvendelse kan både være en kemisk og mekanisk proces hvor det gamle bliver omdannet til nyt, og hvis tøjet er sorteret i farve kan processen med indfarvning springes over.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.