fbpx

Altid fri fragt i hele Danmark. Levering 1-3 hverdage.

Marie undershirt white

199,00DKK

by Joha

Vælg størrelse: XSSMLXL
Ryd

Rar, blød og varm uldundertrøje.

 

– På billedet kombineret med Jogging pants black

– Modellen er 170 cm høj og bruger str. S

– Pasform: regular

– Materiale: 100% merinould (mulesing fri)

Materialer: Uld

Uld

Uld er afklippet hår fra pelsen af dyr eksempelvis får og geder. Uld har en række forskellige gode egenskaber. Først og fremmest er uld meget isolerende, så selv et tyndt lag kan holde en varm. Derudover indeholder uld naturligt fedtstoffet lanolin, som gør at fugt holdes ude, og at ulden bliver selvrensende, og derfor sjældent behøver at blive vasket.

Certifications: Svanemærket

Svanemærket

Svanemærket er et nordisk miljømærke, som stiller krav til at hele tøjets cyklus. Dette indebærer, at dyrkning, forarbejdning, syning, brug og bortskaffelse eller genanvendelse er så miljøvenlig som mulig. Derudover er tøj der er svanemærket også lavet af økologiske naturmaterialer som for eksempel bomuld og hør. Hvilken forskel gør Svanen? • Stiller garanti for at tøjet er blandt det mindst miljøbelastende indenfor sin kategori • Stiller større krav end lovgivningen ift. brug af problematiske stoffer, mistænkt for at være sundhedsskadelige. • Garanti for at tøjet er lavet af økologiske naturfibre Læs mere her: https://www.ecolabel.dk/da/blomsten-og-svanen

Hvor er det lavet?

Produceret i Ukraine

Garment care

Husk først og fremmest, at uld ikke behøver at blive vasket særligt ofte, og kan blive frisket op ved at hænge udendørs eller i badeværelsesdamp. Når du en sjælden gang imellem skal vaske uld, er det vigtigt at bruge vaskemiddel særligt tilpasset uld og finvask som eksempelvis finvask fra Tangent GC. Vask enten i hånden med koldt vand eller i maskinen på et uldprogram ved max 30 grader (dog helst koldt), og brug gerne vaskepose. Udgå tørretumbler og pres i stedet vandet ud med et håndklæde og læg det fladt til at tørre så det holder formen. Hvis du vasker i Hånden skal du lægge det i blød i koldt eller lunket vand i 10-15 minutter uden at massere og vride det. Skyl derefter ulden 4 gange, pres vandet ud uden at vride, og rul det i et håndklæde. Læg det fladt til tørre i stuetemperatur og undgå helst direkte sollys og radiator.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordrer i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske efter 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.

Details

Joha er den første danske virksomhed med EUs officielle miljømærke, som garanterer sundhed og bæredygtighed fra råvare til det færdige produkt.