Altid fri fragt og ubegrænset returret.

Maska Faye Chunky Silk Mohair Sweater

2.380,00kr.

by Maska

Vælg størrelse: XSSMLXL
Maska Faye Chunky Silk Mohair Sweater

 

Maska Faye Chunky Silk Mohair Sweater er en ultra blød og luksuriøs ‘langhåret’ sweater i smuk mørk lazuli blå. Faye Sweater fra Maska har ballon ærmer og dropped shoulders. Maska har designet den i en kort længde med et lidt oversized fit. Og en dejlig høj hals, der varmer godt og er dejligt blød.

 

Den chunky silke-mohair sweater Faye fra Maska er i en ypperlig kvalitet af silke og mohair. Den mohair og silke, der er brugt, stammer fra sporbare certificerede farme i Sydafrika og Kina. Garnet er spundet på Gots-certificerede fabrikker, det har en let glans og bløde hår og er virkelig en lækker og holdbar kvalitet. Men kvalitet, design og bæredygtighed er også essencen hos Maska, så du kan glæde dig til en holdbar, slidstærk og luksuriøs sweater.

 

Maska Faye Chunky Silk Mohair Sweater:

 

 

Pasform: Chunky, cropped og oversized

Materiale: 70% mohair, 30% silke

Responsible Mohair Standard, 70% Kid mohair RMS, 30% silke

Farve: Lazuli blue

Høj krave

Ballonærmer

Vask: Håndvask

Designet i Sverige, fremstillet i Litauen

 

Maska er et svensk mærke, for hvem den absolut bedste kvalitet, godt håndværk, design og enkelhed er nøgleord. Selvfølgelig også bæredygtighed og økologi, som er naturlige ingredienser i Maska tøj. Kvalitet betyder for Maska, at materialerne er de bedste og skal behandles, så det bedste kommer frem i dem. Derfor er det altid smukke kvaliteter, man nemt forelsker sig i, hvis man har hang til kvalitet. Maska gør det også i enkle, klassiske designs, der ikke går af mode, men er skabt for at give tøjglæde i mange år.

 

Er du til den allerblødeste mohair, så er det det, du får i Maskas Faye Sweater. Endda blandet med silke, så bliver det ikke meget bedre 🙂 Alt Maska tøj bliver naturligvis også skabt under ordentlige og ansvarlige arbejdsforhold. Og udelukkende i naturlige fibre.

 

Vil du se mere kvalitetstøj fra det svenske mærke, finder du Maska her.

Materialer: Mohair, Silke

Mohair

Mohairuld er afklippet hår fra pelsen af mohairgeden. Hår fra mohairgeden er blødt og glansfuldt som silke, og derudover strækbar, slidstærk og varmeregulerende. 

Silke

Silke er et naturligt og fornybart materiale der stammer fra silkelarvens beskyttende puppehylster (kokonen). Silke er både utroligt blødt og stærk, og kan afkøle om sommeren og isolere om vinteren. Ved dannelsen af silke bruges intet kemi, men der bruges en del vand og energi til opvarmning af vand som bruges til at rense silken.  

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.