Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Maska Lily boxy trøje i Silke/Hør

1.550,00kr.

by Maska

Vælg størrelse: XSSML

Pas på, du ikke smelter, når du får Lily Boxy trøjen fra Maska i hænderne

 

Maska Lily boxy trøje i Silke/Hør. Er du en af dem, der smelter bare ved tanken om en helt fantastisk kvalitet, så kan du roligt glæde dig til Lily blusen eller trøjen fra svenske Maska. Den er nemlig strikket i en blanding af silke og hør – begge dele af allerbedste kvalitet og det giver en løs og let bluse i ditto kvalitet og som skal mærkes mod huden, for helt at forstå, hvad det er, Maska kan. Løs, let og uendelig dejlig. Og så er farven også bare vidunderlig. Den kalder Maska teracotta og det er den smukkeste gyldne jordfarve.

 

Maska Lily boxy trøje i Silke/Hør:

 

Pasform: Boxy og løs

Raglan ærmer

Crew-neck i ribstrik

75% hør, 25% mulberry silke

Certifikat: EUROPEAN FLAX®

Designet i Sverige, fremstillet i Bulgarien

Garnet kommer fra Italien

Vask: Skal vaskes i hånden

 

Savner du en let sommertrøje, du også kan bruge som bluse – og i det hele taget kan bruge på mange måder, så tjek Lily Boxy trøjen. Selvfølgelig strik i en let og luftig strik, der ikke bliver for varm. I den mest fantastiske blanding af hør og silke, der giver trøjen struktur, glans, blødhed og velbehag. Masser af velbehag og velvære! Snittet er boxy og giver dermed plads til sagtens at kunne have noget under, men er lige så flot alene.

Altid de bedste kvaliteter og luksuriøst tøj der kæler for alle sanser hos svenske Maska

 

Hør og silke er i vore øjne begge ret så luksuriøse og lækre materialer. Når de så kommer fra svenske Maska, kan man altid være sikker på, at de har valgt den allerbedste kvalitet. Her er det europæisk hør, der er EUROPEAN FLAX® certificeret. Det er en garanti på lokalt landbrug, der respekterer miljøet. Det betyder også, at der er nul GMO og at høren er blevet til uden unødig kemi. Ingen kemisk fremstilling, men en mekanisk. Morbær-silken er også i ypperste kvalitet og der er altså virkelig dømt luksus for alle sanser med denne trøje. Og glæde for et slow fashion fairly made-hjerte som dem hos os i Langsamt. Håber, du synes det samme.

 

Find hele udvalget af lækkert og ansvarligt tøj i luksus-kvaliteter fra svenske Maska

Materialer: Hør, Silke

Hør

Hør er et naturligt og fornybart materiale fra hørplanten. I sammenligning med bomuld kræver planten mindre vand, og i sammenligning med konventionel bomuld har hør et naturligt mindre behov for pesticider. Hvis hør er økologisk certificeret med GOTS, betyder det at dyrkningen, forarbejdningen og syarbejdet lever op til bæredygtige kriterier ift. miljø og arbejdsforhold. Herunder ingen brug af pesticider ved dyrkning, og overholdelse af ILO’s regler for gode arbejdsforhold.

Silke

Silke er et naturligt og fornybart materiale der stammer fra silkelarvens beskyttende puppehylster (kokonen). Silke er både utroligt blødt og stærk, og kan afkøle om sommeren og isolere om vinteren. Ved dannelsen af silke bruges intet kemi, men der bruges en del vand og energi til opvarmning af vand som bruges til at rense silken.  

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.