Altid fri fragt og ubegrænset returret.

Maska Mitzi Multicolour Lambswool Sweater blue

1.640,00kr.

by Maska

Vælg størrelse: XSSMLXL
Maska Mitzi Multicolour Lambswool Sweater blue

 

Maska Mitzi Multicolour Lambswool Sweater blue – Multicolour, fordi der er lidt flere farver i, end kun den lysere blå, der stikker mest ud. Trøjen er nemlig strikket i vandrette brede striber og lodrette smalle rib-strikkede striber. Det giver et udtryk af flere farver (der er også lilla i) og det gør Maskas Mitzi Multicolour Sweater til en fryd for øjet. Såvel som for sjælen i den fantastiske kvalitet, den er strikket i, blød og behagelig.

 

Designet på Maskas Mitzi sweater er også en fryd for øjet. Maska beskriver det selv som et moderne og elegant take på en klassisk ski-sweater. I hvert fald en trøje, der giver efteråret kulør og giver klassisk elegance til vinterdagene. Ikke mindst grundet den smukke høje hals, Mitzi sweateren har. Og den lille detalje med afsluttende kontrastfarver nederst på trøjen, og på slutningen af ærmet (ribkanterne) og som en hel smal afslutning øverst på halsen.

 

 

Maska Mitzi Multicolour Lambswool Sweater blue:

 

Pasform: Afslappet, cropped fit

Materiale: 100% RWS & DETOX certificeret supergeelong uld

Farve: Light blue

Høj krave

Garn fremstillet Italien

Designet i Sverige, fremstillet i Bulgarien

Vask: Håndvaskes eller uldvaskeprogram

 

Jo, der er meget godt at sige om Maskas Mitzi sweater, for Maska er et mærke, der kræser om kvalitet. Maska er simpelt hen dedikeret til at skabe tøj & mode, hvor garn, tekstil og design harmonerer perfekt. Og selvfølgelig er der altid nøje øje med en bæredygtig produktion og økologiske kvaliteter eller garn og tekstil med andre certificeringer.

 

Indehaveren, Maria Svensson har fået nedarvet sansen for kvalitet og godt håndværk gennem familien, hvor hendes bedstemor og oldemor var indehavere af et syværksted. Derigennem har hun lært om godt håndværk og de teknikker, man kan se i meget Maska strik. Hos Maska har de en indgroet kærlighed til kvalitet og vælger derfor udelukkende smukke  naturlige fibre til deres tøj i så høj en kvalitet, at den holder sig smuk i mange år. I Mitzi sweater har Maska valgt en luksuriøs merino-uld, der hedder supergeelong og kommer fra merinofår i Geelong i Australien.

 

Find mere dejligt tøj her fra svenske Maska

Materialer: Uld

Uld

Uld er afklippet hår fra pelsen af dyr eksempelvis får og geder. Uld har en række forskellige gode egenskaber. Først og fremmest er uld meget isolerende, så selv et tyndt lag kan holde en varm. Derudover indeholder uld naturligt fedtstoffet lanolin, som gør at fugt holdes ude, og at ulden bliver selvrensende, og derfor sjældent behøver at blive vasket.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.