Altid fri fragt og ubegrænset returret.

Maska Mitzi Multicolour Lambswool Sweater leaf

1.640,00kr.

by Maska

Vælg størrelse: XSSMLXL
Maska Mitzi Multicolour Lambswool Sweater leaf

 

Maska Mitzi Multicolour Lambswool Sweater leaf lyser med sin smukke grønne farve op på selv den mørkeste vinterdag. Og giver dejlig glød og varme i efterårssolen. Hilser foråret velkommen, når vi når dertil. Og så er Maskas Mitzi Sweater selvfølgelig ikke bare grøn, deraf navnet Multicolour indeholdende i produktnavnet. Maska har nemlig designet deres fantastiske sweater både i brede striber rent farvemæssigt og smalle striber i rib i farverne mørk grøn, lys grøn og en smuk orangebrun. En multifarve, der kan noget og giver glans til de fleste hud- og hårtyper.

 

Mitzi Mulicolour Lamswool Sweater har også et elegant design med den smukke hals og det korte, lidt løse snit. Maska selv kalder trøjen for deres moderne og elegante take på en klassisk ski-sweater. Og det kan der måske være noget om. Uanset om du bærer den til jeans, klassiske bukser, nederdel eller over en kjole, giver den farve og løfter dit look.

 

Maska Mitzi Multicolour Lambswool Sweater leaf:

 

Pasform: Afslappet, cropped fit

Materiale: 100% RWS & DETOX certificeret supergeelong uld

Farve: Leaf green

Høj krave

Garnet fremstillet Italien

Designet i Sverige, fremstillet i Bulgarien

Vask: Håndvaskes

 

Maska er et svensk mærke, der om nogen vægter kvalitet ualmindelig højt. Derfor kan du altid være sikker på bløde og lækre kvaliteter, man smelter om hjertet af, hvis man er tyr af stjernetegn eller bare er lige så glad for gode kvaliteter og godt håndværk, som Maska. For det gode håndværk er også altid i spil, lige som naturligvis smukke og tidsløse designs, du kan glæde dig over år efter år.

 

Maska går også op i bæredygtighed. Al deres uld er økologisk eller har andre certificeringer og de vælger sjældent ‘bare’ en almindelig uld, men altid de bedste kvaliteter, som denne supergeelong uld, der har en ekstra blød og behagelig ‘feel’. Ulden kommer fra specielle merinofår fra Geelong i Australien og spindes i Italien. Glæd dig til en lækker strik i en farve, der er ganske populær i butikken, så vent ikke for længe, hvis der er en, der skal være din. Og ellers er du velkommen til at kontakte os, så prøver vi at få flere hjem.

 

Find mere dejligt tøj her fra svenske Maska

Materialer: Uld

Uld

Uld er afklippet hår fra pelsen af dyr eksempelvis får og geder. Uld har en række forskellige gode egenskaber. Først og fremmest er uld meget isolerende, så selv et tyndt lag kan holde en varm. Derudover indeholder uld naturligt fedtstoffet lanolin, som gør at fugt holdes ude, og at ulden bliver selvrensende, og derfor sjældent behøver at blive vasket.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.