Altid fri fragt og ubegrænset returret.

Maska Ruth Barrel leg cord trousers

1.350,00kr.

by Maska

Vælg størrelse: XSSMLXL
Maska Ruth Barrel leg cord trousers

 

Maska Ruth Barrel leg cord trousers er som navnet antyder et par bukser med løsere ben, høj talje og cropped længde skåret i anklen. Og så er det et par lækre bredriflede fløjlsbukser i den smukkeste lazuli blå. Fløjlsbukserne har påsyede lommer forpå og klassiske baglommer og har dermed et lidt workwear look. Det er et par økologiske bukser i Gots-certificeret økologisk bomuld, for hos svenske Maska finder du kun fair produceret, ansvarlig og økologisk tøj.

 

Er du vild med bredriflet fløjl, så er dette par bukser ekstra lækre og bløde. De er farvet efter metoden garment dyed og det betyder, at det ikke er metervaren, der er farvet, men først bukserne, efter de er færdigtsyede. Det giver et lidt blødere og en anelse slidt look. Kun en anelse. Virkelig kvali-vare. Fløjlen er fremstillet i Tyskland og er ekstra holdbar. Et par skønne bukser, du kan glæde dig til at hoppe i.

 

Maska Ruth Barrel leg cord trousers:

 

Pasform: Barrel leg

Materiale: 100% økologisk bomuld

Bredriflet fløjl fremstillet i Tyskland

Gots-certificeret

Farve: Lazuli blue

Påsyede forlommer, 2 baglommer

Designet i Sverige, fremstillet i Portugal

Vask: 30º

 

Går du op i kvalitet og et højt niveau af lækkerhed, så er det svenske mærke Maska bestemt et mærke, der er værd at holde øje med. Det gælder naturligvis også, når det kommer til økologi, bæredygtighed og en ansvarlig fremstilling. Når det kommer til en Gots-certificering og når det kommer til design. Det hele går nemlig op i en højere enhed med Maska tøj. Både når det kommer til deres lækre strik-kvaliteter og bestemt også, når det kommer til denne bredriflede fløjl.

 

Maska Ruth Barrel leg bukser i den bløde økologiske fløjl er i en kraftig kvalitet, der både er holdbar og selvfølgelig også egner sig fortrinligt til den køligere halvdel af året. Bukserne er pæne uanset om du matcher dem med en t-shirt, skjorte eller en lækker strik – måske ligefrem en fra Maska 🙂 Så får du i hvert fald kvalitet for alle pengene. Prisen afspejler kvaliteten og fremstillingen af fløjlen i Tyskland og den økologiske bomuld og øvrige fremstilling i Portugal. Glæd dig.

 

Find mere ansvarligt fremstillet og økologisk tøj her fra svenske Maska

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Certifications: GOTS

GOTS

GOTS står for global organic textile standart, og er den mest omfattende og udbredte økologicertificering indenfor naturlige fibre så som bomuld, hør og uld. Certificeringen indbefatter miljøvenlig dyrkning og forarbejdning fra plante eller dyr til endeligt stykke tøj. Certificeringen dækker overordnet tre områder: 1) økologisk dyrkning uden brug af pesticider og kunstgødning, 2) skånsom indfarvning og forarbejdning uden kemikalier mistænkt for at være sundhedsskadelige og hormonforstyrrende, og 3) sikre, sunde og fair arbejdsforhold (iht. ILO) for alle der arbejder med økologiske materialer herunder også systuerne. Hvilken forskel gør GOTS? • Minimum er 70% økologisk • Ingen brug af pesticider ved dyrkning • Ingen brug af sundhedsskadelig kemi • giver garanti for sikre og sunde løn • Sikrer lys- og vaskefasthed og krymp

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.