Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Tilbud

Maska Thea Pants – bukser i tencel okker

675,00kr.

by Maska

Vælg størrelse: XXLXSSMLXL

Smukke, silkebløde, flowy bukser i tencel fra Maska – til høje hæle og flade sandaler og lidt sommer

 

Maska Thea Pants – bukser i tencel okker. Et par usædvanligt skønne og behagelige bukser fra svenske Maska, de da også af den grund altid har med i deres kollektioner. I skiftende farver. Her en okker, i mine øjne med mere brun end gul og altså også lidt mere end på fotos, hvilket giver en rigtig flot farve. Et par velsiddende bukser med et skønt ‘flow’ i den lette, bløde tencel og med god pasform, der bliver ekstra dejlig af den fleksible talje med elastik. Et par virkelig skønne forårs- og sommerbukser, der både kan styles op og ned og bruges til stort set alt.

 

Maska Thea Pants – bukser i tencel okker:

 

Bukser i tencel

Pasform: Løs og legende let

Farve: Okker

Elastisk talje

Vidde i benene

Lidt cropped længde

Lommer i siderne

100% tencel (vævet)

Designet i Stockholm, fremstillet i Portugal

Vask: Maks 30°

 

Skønne løse bukser, der føres blidt af vinden mod din hud og generelt bare giver et par flotte bukser med masser af velbehag. Længden er en anelse stumpet. Bukserne har elastisk i taljen, der gør den mere fleksibel og behagelig at have på. Der er selvfølgelig skønne lommer i siden, hvilket er med til at give dig et par virkelig skønne sommerbukser i høj kvalitet, der er flotte både med en høj sko og flade sandaler.

 

Du får altid tøj, der kæler for huden, når du vælger Maska tøj

 

Maska er et svensk mærke, der i den grad står for kvalitet. For æstetik og etik i den bedste kombination, der giver tøj, man kan blive ved med at forelske sig i. Det kan vi i hvert fald hos Langsamt. Tit skal deres tøj mærkes, for så snart du har det i hænderne, er du ikke i tvivl om kvaliteten. Ej heller om, at Maskas kvaliteter skal mere end kunne holde – de skal også føles ekseptionelt og luksuriøst mod huden – og det gør de. Og derfor vælger de altid de bedste kvaliteter af ansvarligt fremstillet hør, silke, tencel, uld i forskellige fantastiske kvaliteter mm.

 

Se hele udvalget af trøjer, bukser, bluser mm her fra svenske Maska

Materialer: TENCEL ™

TENCEL ™

TENCEL ™  er et materiale der stammer fra træ, og sammen med blandt andet modal og viskose et tekstil der hører ind under fællesbetegnelsen regenererede materialer. At TENCEL ™  er regeneret betyder at naturmaterialet træ, brydes ned til sin mindste byggeblok cellulose, og herfra genopbygget til nye fibre, som der kan laves stof af. TENCEL ™  er i bund og grund det samme materiale som Lyocell med produceret af det Østrigste tekstilfirma Lenzing. Det unikke ved Lenzings metode er, at forarbejdningen fra råmateriale til stof sker i et lukket system med rensning og genanvendelse af blødgørende kemi og vand

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.