Altid fri fragt og ubegrænset returret.

Maska Zoya Bicolor Lambswool Sweater Pink

1.500,00kr.

by Maska

Vælg størrelse: XSSML
Maska Zoya Bicolor Lambswool Sweater Pink

 

 

Maska Zoya Bicolor Lambswool Sweater Pink er endnu en ualmindelig lækker strik fra svenske Maska. Som altid i en kvalitet, man ikke ser som mainstream, en merino-kvalitet, der holder i mange år og bliver ved med at være smuk. Maskas Zoya Lambswool Sweater er strikket i såkaldt brioche struktur, der er en patentstrik i to farver. Det giver trøjen sit grafiske og elegante look. Designet er der også kælet for, så du med den høje hals og det boxy, lidt korte snit får en klassisk Maska sweater, der både er klassisk ren og elegant.

 

Maska udvælger nøje de kvaliteter, de bruger til deres tøj. Altid naturfibre og altid de bedste kvaliteter, der er bæredygtigt og ansvarligt fremstillet. Det får du naturligvis også i deres Zoya sweater, der er behagelig og dejligt blød og varm at have på. Og selvfølgelig lige så godt kan bruges som bluse og ikke kun som sweater.

 

Maska Zoya Bicolor Lambswool Sweater Pink:

 

Pasform: Boxy, kort, lange ærmer

Materiale: 100% RWS & DETOX certificeret supergeelong uld fra Australien

Farve: Pink

Brioche-mønster

Designet i Sverige, fremstillet i Litauen

Vask: Håndvask eller uldvaske-program

 

Hvis du ikke kender svenske Maska, men elsker uld og strik, så er Maska et mærke, der er værd at lære at kende. For så vidt også at have i sin garderobe, for Maskas strik og sweatre er altid i ualmindelig høj kvalitet og samtidig fantastisk blødt og dejligt at have på.

 

Maska gør sig i klassiske designs, der ofte er med flotte mønstre og farver, der giver et elegant look og gør glæden lidt større og kærligheden til deres sweatre større. Dermed også lysten til at bruge det år efter år. Og værdsætter du kvalitet, er jeg sikker på, at du vil værdsætte Maska og det håndværk, der ligger bag hver eneste af deres stykker tøj.

 

Vil du se, hvad vi ellers har i butikken, finder du svenske Maska her.

Materialer: Uld

Uld

Uld er afklippet hår fra pelsen af dyr eksempelvis får og geder. Uld har en række forskellige gode egenskaber. Først og fremmest er uld meget isolerende, så selv et tyndt lag kan holde en varm. Derudover indeholder uld naturligt fedtstoffet lanolin, som gør at fugt holdes ude, og at ulden bliver selvrensende, og derfor sjældent behøver at blive vasket.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.