Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Nålefilt Workshop med Klimamusen d. 30/11

350,00kr.

13 på lager

Strik dekorationer og reparationer med nålefilt  – JULE EDETION 

 

 

Nålefilt er en sjov og nem måde at at dekorere og lappe strik, og hvis du ikke helt har tålmodigheden til Visible Mending med nål og tråd er nålefilt teknikkerne perfekt til dig. 

 

Du bevæger dig hurtigt frem, og du kan lave de vildeste både smukke og kitschede dekorationer og lapninger på strik. 

 

Workshoppen undervises af @klimamusen og jeg, og udover undervisningen får du nål og filt i forskellige farver, så du kan fortsætte derhjemme.     

 

Da julen jo nærmer sig er workshoppen også en mulighed for at komme i gang med at lave din helt egen julesweater med nålefilt. Tag en gammel strik med du har lyst til at dekorere på, så guider vi i hvordan du ved hjælp af simple teknikker kan forvandle en gammel kedelig strik til den vildeste julesweater.  

 

Eventet afholdes i Langsamt på Dybbølsagde 66, Vesterbro. Onsdag d. 30. november kl. 19 – 21

 

Pris 350 kr inklusiv nål, filt og et godt glas vin 

    

 

Vi glæder os en dejlig aften med Håndarbejde og hygge med jer.

 

Anna & Johanne

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.