fbpx

Altid fri fragt og ubegrænset returret.

Betty kable knit sweater

1.599,00DKK

by Schulz By Crowd

Vælg størrelse: SML

Dejlig løs og afslappet sweater med klassisk kabelstrik mønster. Strikken er i luksuriøs blanding af kashmir og merino uld, og er designet af Marie Schulz. Produceret i Nepal af Yala Knit & Crafts.

 

Pasform: loose fit

Materiale: 50% kashmir uld / 50% mulesing fri merino uld

Materialer: Kashmir, Uld

Kashmir

Kashmir uld er afklippet hår fra pelsen af Kashmirgeden. Håret er utroligt fint og blødt, og derudover strækbar, slidstærk og varmeregulerende.

Uld

Uld er afklippet hår fra pelsen af dyr eksempelvis får og geder. Uld har en række forskellige gode egenskaber. Først og fremmest er uld meget isolerende, så selv et tyndt lag kan holde en varm. Derudover indeholder uld naturligt fedtstoffet lanolin, som gør at fugt holdes ude, og at ulden bliver selvrensende, og derfor sjældent behøver at blive vasket.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.