fbpx

Altid fri fragt og ubegrænset returret.

No waste jacket

2.075,00DKK

by LA FEMME ROUSSE

1 på lager

Jakken er konstrueret efter zero waste princippet, dvs. at der intet tekstilspild er i selve produktionen. Kan snørres ind i ærmerne og har to påsatte lommer foran.

 

– Pasform: Relaxed fit. One size

– Materiale: 34% hamp og 66% økologisk bomuld

Materialer: Hamp, Økologisk bomuld

Hamp

Hamp er et naturligt materiale, der stammer fra den hurtigt voksende og sejlivede hampplante. Hamp kan klare sig udelukkende med regnvand og har ikke behov for pesticider eller insekticider for at holde skadedyr væk. Planten kan gro i områder med både koldt og varmt klima og har i sammenligning med andre naturlige materialer, et højt fiberudbytte dvs. at en stor del af planen bliver til færdigt tekstil. Hamp er som materiale slidstærkt, og har nogle af de samme gode egenskaber som uld, som eksempelvis at være varmeregulerende og modstandsdygtigt over for snavs.

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Hvor er det lavet?

Danmark, Ikast

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.