fbpx

Gratis hjemmelevering og ubegrænset returret.

Nova bodystocking sort

650,00DKK

by Underprotection

Vælg størrelse: XSSMLXL

Bodystocking fra det danske mærke Underprotection’s basiskollektion af komfortable hverdagsstyles. Denne bodystocking er lavet i blød og åndbar jersey af lyocell og mesh af genanvendt polyester. Bodyen har prikkede meshdetaljer og en tætsiddende pasform, som gør den god både som undertøj og som top.

Detaljer: Udtagelig vattering af 100% genanvendt polyester. Justerbare stropper. Hægtelukning bagpå. Kantelastik under skålene for støtte. Knaplukning forned

 

Pasform: Slim fit. Størrelsessvarende

Materiale: Jersey af 96% lyocell og 4% elastan

Materialer: Lyocell

Lyocell

Lyocell er et materiale der stammer fra træ, og sammen med blandt andet modal og viskose et tekstil der hører ind under fællesbetegnelsen regenererede materialer. At Lyocell er regenereret betyder at naturmaterialet træ brydes ned til sin mindste byggeblok cellulose, og herfra genopbygget til nye fibre, som der kan laves stof af.

Certifications: PETA-Approved Vegan

PETA-Approved Vegan

PETA er verdens største dyrerettighedsorganisation, og certificeringen PETA-Approved Vegan bruges blandt andet indenfor fødevareindustrien, på laboratorier og i tøjindustrien. Hvis tøj er mærket med PETA-certificeringen, indeholder tøjet ikke læder, pels, uld, eller andet der stammer fra dyr. Hvilken forskel gør PETA-Approved Vegan • Stiller garanti for at tøjet ikke indeholder materialer der stammer fra dyr Læs mere her: https://www.peta.org/living/personal-care-fashion/shop-vegan-clothing-compassionate-shopping-guide/

Hvor er det lavet?

Syet i New Delhi i Indien

Garment care

vaskes ved 30 grader

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.