Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Nudie Jeans – Freya Boiler Suit French Twill

1.500,00kr.

by Nudie Jeans

Vælg størrelse: XSSMLXL
Nudie Jeans Freya Boiler Suit French Twill

 

Nudie Jeans Freya Boiler Suit French Twill – ja, jeg siger det bare, den er sindsygt lækker! En kedeldragt, der så absolut giver en lyst til straks at sukke dybt af længsel efter at tage den på. Nudie Jeans har ladet sig inspirere af svensk og fransk arbejdstøj til deres skønne Freya Boiler Suit og hvem har ikke en handy-woman skjult et sted inden i? I hvert fald skal synet (og endnu bedre fornemmelsen på) af Freya kedeldragten fra Nudie Jeans nok få den indre handy-woman frem i fuldt flor 🙂

Nudie Jeans kedeldragten er fremstillet i 100% økologisk bomuld i en lækker og let børstet twill. Det giver en blød og behagelig overflade. Samtidig med at kvaliteten har en crispy fornemmelse. Kraftig uden at være overtøj og virkelig kræs, fordi kvaliteten bare er så lækker. Pasformen er dejligt rummelig og løs, uden at være oversized – giver bare plads til bevægelighed på den gode måde. Nudies kedeldragt har masser af gode lommer og en talje, du kan give mere eller mindre form ved hjælp af spænderne.

 

Nudie Jeans Freya Boiler Suit French Twill:

 

Pasform: Loose fit, high waist, wide leg

Materiale: 100% økologisk bomuld

Farve: Flot forvasket blå

Flere lommer

Corozo knapper

Spænder i taljen

Matchende sømme

Designet i Sverige, fremstillet i Tunesien

Vask: 30º

 

Nudie Jeans er et svensk mærke fra Gøteborg, der som navnet antyder, lagde ud med at designe økologiske jeans og stadig har jeans som hovedingrediensen i deres kollektioner. Alt Nudie Jeans tøj er fair produceret og økologisk tøj og du finder også t-shirts, strik og som her ‘arbejdstøj’, der ældes med ynde. Lige som deres jeans.

Tøj fra Nudie Jeans er designet til at kunne holde sådan nærmest for evigt. Nudie Jeans gør i hvert fald rigtig meget ud af at finde de ypperste kvaliteter. Altid i økologisk bomuld. Nudie Jeans er også et mærke, der har fuldt fokus på at fortælle om deres produkters vej fra mark til færdigt produkt, forbrug af vand og andre ressourcer og de har fuld transparens, så du endda kan få svar på, hvor sytråden kommer fra. I dette tilfælde er den heldigvis fra Tunesien, så den ikke behøver at rejse så langt, mens knapperne eksempelvis er fra Portugal.

Er din størrelse udsolgt, er du altid velkommen til at høre os, om vi kan få den hjem igen 🙂

Se vores økologiske jeans og øvrige fair og økologiske tøj her fra svenske Nudie Jeans.

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.