Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Nudie Jeans Karin Dungarees – økologiske smækbukser

1.400,00kr.

by Nudie Jeans

Vælg størrelse: SML

Uendeligt flotte og samtidig ultra behagelige økologiske smækbukser fra Nudie Jeans

 

Nudie Jeans Karin Dungarees – økologiske smækbukser. Jo, Nudie Jeans kan noget, både med jeans, men så sandelig også med kedeldragter og smækbukser, overalls eller dungarees eller hvad du nu foretrækker at kalde dem. For se lige den smukke farve, oak, der er endnu smukkere i virkeligheden. Et afslappet, lækkert fit og bare et par fantastiske smækbukser, du kan have glæde af i mange år! Er du til smækbukser, vil du ikke fortryde dette par med stylenavnet Karin Dungarees. I flot design og med præcis de skønne lommer, man gerne vil have i et par smækbukser. I en kvalitet, der straks fornemmes og føles blød og dejlig og gør glad langt ind i kroppen.

 

Nudie Jeans Karin Dungarees – økologiske smækbukser:

 

Smækbukser i lækker kvalitet i 100% økologisk bomuld

Fast og blød kanvas-kvalitet

Brun tråd i sømme

Afslappet fit

Mid waist, Wide leg

100% økologisk bomuld (kanvas)

Designet i Sverige, fremstillet i Tunesien

Vask: 30º

 

Nudie Jeans – et svensk mærke med sans for farve, design, kvalitet og en ordentlig produktion

 

Nudie Jeans er først og fremmest eksperter i jeans og andre former for ben-beklædning. Smækbukser og kedeldragter. Og du får uopslidelig holdbarhed og kvalitet med det stilsikre øje, designerne hos Nudie Jeans også har. Sans for farver, for denne smukke washed oak kan man virkelig blive ved med at kigge på længe og nyde inderligt. Afslappet fit i lækker økologisk kanvas med masser af kombinationsmuligheder.

 

Se alle de skønne økologiske jeans, kedeldragter og andet godt her fra svenske Nudie Jeans

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.